Jucătorii doriți de Emil Săndoi au semnat cu FC Argeș. Ultimele două achiziții ale piteștenilor

Cele două transferuri anunțate de Emil Săndoi la FC Argeș de aproape două săptămâni au fost, în sfârșit, perfectate astăzi. Doi mijlocași care ultima dată au evoluat în Liga 1 au semnat cu echipa piteșteană până la finalul sezonului competițional, cu drept de prelungire. Rareș Enceanu și Vasile Gheorghe se pregăteau sub comanda lui Săndoi de o bună perioadă de timp.

Rareș Enceanu are 24 de ani și săptămâna trecută și-a reziliat contractul cu FCSB. Ultima dată a jucat pentru FC Brașov, în mai 2017, iar de atunci a stat pe tușă din cauza unor accidentări. La începutul anului 2015 era achiziționat de bucureșteni de la FC Brașov pentru suma de 350.000 de euro, însă a prins doar 12 meciuri la actuala vicecampioană. Apoi a fost împrumutat la FC Voluntari, unde a prins doar 7 meciuri, a revenit la FCSB, unde a fost utilizat de două ori, și, ulterior, împrumutat în Liga 2 la FC Brașov.

Enceanu s-a despărțit cu scandal de FCSB. Asupra lui s-au făcut presiuni pentru a relizia acordul, dar a refuzat să o facă dacă nu i se plătesc salariile până la finalul contractului, adică până în vara lui 2019. Oficialii echipei finanțate de Becali au refuzat și, mai mult, l-au amenințat că nu va prinde lotul nici măcar la echipa a doua a FCSB-ului. Vinerea trecută, Comisia de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal l-a declarat liber de contract.

În schimb, Vasile Gheorghe (33 de ani) era liber de contract după ce ultima dată a evoluat la Juventus București, actuala Daco-Getica, în Liga 1. În cariera sa, jucătorul originar din Brăila a evoluat pentru Astra, Universitatea Cluj, CS Mioveni, Universitatea Craiova, Oțelul Galați, FC Olt Slatina, Poli Iași, Concordia Chiajna și Juventus București.

„Bun venit, Rareș Enceanu și Vasile Gheorghe!”, a anunțat FC Argeș pe pagina sa de facebook.

Altfel, FC Argeș joacă duminică, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Luceafărul Oradea. Echipa piteșteană se află pe locul 7 în Liga 2, cu 15 puncte.

Pe aceeași temă