Jucătorii de la FC Brașov încep să își găsească noi echipe. Căpitanul Poverlovici a semnat deja cu un alt club

Cum FC Brașov se va desființa în această vară, jucătorii încep să își caute noi echipe unde se evolueze în noul sezon. Cătălin Stan a semnat cu SCM Pitești, iar un alt fundaș al „stegarilor”, Andrei Poverlovici, și-a găsit și el un noul club. Căpitan în multe dintre jocurile din campionatul recent încheiat, Poverlovici a fost convins să meargă la singura echipă brașoveană care va rămâne în primele trei ligi.

Chiar dacă a ratat promovarea în Liga 2 în minutele de prelungiri ale ultimului meci al campionatului, AFC Hărman a trecut peste marea dezamăgire și începe să-și contureze lotul pentru noul sezon. Oficialii echipei l-au convins pe antrenorul Florin Stîngă să continue pe banca tehnică, cât și ca jucător și în sezonul viitor.

„Voi continua la AFC Hărman și în noul sezon. Am preferat continuitatea, pentru că am avut și câteva oferte. Vrem să construim o echipă competitivă, formată din jucători brașoveni. În acest sens am demarat primele discuții cu majoritatea jucătorilor care au făcut parte din lotul nostru și în sezonul trecut. Le-am spus condițiile, vom păstra nivelul contractelor din sezonul trecut, acum rămâne ca ei să se decidă. Eu voi aștepta un răspuns de la jucători până sâmbătă”, a spus, pentru Monitorul Expres, Florin Stîngă, care nu va renunța la activitatea de jucător: „Încă mai pot să joc, am dorința și puterea de a juca în continuare, astfel că nu vor fi probleme. Aș dori ca și Ioan Naghi să rămână în stafful nostru, rămâne să port o discuție cu dânsul când se va întoarce din vacanță”.

Poverlovici a ales Hărman pentru a fi aproape de soția sa

Mai mult, la Hărman va ajunge și fundașul central Andrei Poverlovici. Fostul căpitan al FC Brașov a semnat astăzi un contract valabil pe un sezon cu echipa din Liga 3 și se va prezenta la reunirea programată pe 10 iulie.

„Am semnat contractul cu AFC Hărman. Puteam alege să joc în Liga a 2-a, am avut ceva oferte, dar am preferat să rămân acasă, mai ales că soția mea, Ramona, este însărcinată și vreau să fiu alături de ea în toată această perioadă”, a spus Andrei Poverlovici pentru Monitorul Expres.

„Mă bucur că l-am convins pe Andrei să joace la noi și că îi voi fi antrenor. Este un fotbalist deosebit, un caracter adevărat, pentru că nu întâmplător a fost căpitanul lui FC Brașov”, a spus și Stîngă.

În sezonul recent încheiat, Poverlovici a jucat în 25 de meciuri pentru FC Brașov și a înscris un gol. În cariera sa a mai jucat pentru Unirea Alba Iulia, Victoria Brănești, FC Botoșani, Corona Brașov și FC Voluntari.

Șefii AFC Hărman poartă în aceste zile discuții cu majoritatea jucătorilor care au făcut parte din lotul din sezonul recent încheiat, dar și cu alți jucători brașoveni. Reunirea lotului este programată pentru 10 iulie.
 

Pe aceeași temă