Ionescu îl contrazice pe Tudoreanu: „Cu trei zile înainte mi-am exprimat dorința de a nu continua cu ei”

Ionescu îl contrazice pe Tudoreanu:**

Claudiu Ionescu nu va evolua în noul sezon al Ligii a II-a la Rapid CFR Suceava, echipă cu care s-a antrenat în ultimul timp după despărțirea de CF Brăila. Mijlocașul a evoluat în două amicale pentru moldoveni și după testul cu SC Bacău n-a mai rămas la echipa antrenată de Bogdan Tudoreanu.

Tehnicianul declara atunci că nu i-a găsit un loc în echipă lui Ionescu și că „nu duce mai mult de 30 de minute într-un meci”, renunțând la serviciile sale, însă jucătorul a trimis pe adresa site-ului nostru un drept la replică în care spune că Tudoreanu a vorbit cu răutate, că nimic nu este adevărat și că el luase deja decizia de a nu rămâne la Rapid pentru că nu i s-a îndeplinit o clauză din contract.

„Precizez că nu este nimic adevărat, ci numai o răutate a celor de la clubul sucevean întrucât, cu trei zile înainte, mi-am exprimat dorința de a nu continua cu ei în sezonul următor din cauza nerespectării unei clauze din contract prin care conducerea trebuia să îmi asigure locuință în oraș pentru a-mi aduce și familia la Suceava. Până la data respectivă am fost cazat într-o pensiune aflată la 5 kilometri de Suceava.
În ceea ce privește valoarea mea fotbalistică, aceasta a fost apreciată atât de mass-media locală, cât și de publicul prezent la cele două jocuri amicale în care am evoluat pentru echipa Rapid CFR Suceava.
În încheiere, le doresc suporterilor suceveni să aibă puterea de a-și susține formația favorită în următorul campionat,un sezon bun și cât mai multă liniște din partea oficialilor F.R.F.față de ediția precedentă.
Vă salut și vă doresc numai bine!
Claudiu Ionescu”

Iată ce declara Tudoreanu după amicalul cu SC Bacău: „Am tot încercat să-i găsim un loc în echipă, dar nu poate să ne ajute în acest moment cu nimic. Nu are capacitate de efort, nu duce mai mult de 30 de minute într-un meci, iar pe deasupra este și indisciplinat din punct de vedere tactic. Nu își asumă nicio sarcină de joc”.

Foto: Adi SOARE

Pe aceeași temă