„Închei un capitol frumos din viața mea din cauza unor răutăți și jigniri.” Culisele despărțirii lui Manole de FC Brașov

Marea surpriză a iernii la FC Brașov a fost plecarea mijlocașului Laurențiu Manole (20 ani – foto principal, în dreapta), golgheterul echipei cu 7 goluri marcate în 18 partide în care a jucat în tricoul „galben-negrilor”. Încă de la reluarea pregătirilor s-a vehiculat un interes al lui Dinamo pentru jucătorul împrumutat la Brașov, iar Ioan Andone chiar se arătase interesat să-l readucă pe Manole la echipa din șoseaua „Ștefan cel Mare”. Cum discuțiile nu au avansat, iar Andone a fost înlocuit cu Cosmin Contra, se părea că mijlocașul va continua și în partea a doua a sezonului la FC Brașov. Lovitura a venit luni, în ultima zi de transferuri.

Având o relație tensionată cu antrenorul Cornel Țălnar, Laurențiu Manole, împreună cu tatăl său, s-au întâlnit cu șefii lui Dinamo și au solicitat întreruperea împrumutului la FC Brașov. Cum Manole nu a intrat în vederile antrenorului Cosmin Contra, jucătorul, prin intermediul impresarului Anamaria Prodan, a luat legătura cu șefii lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, iar covăsnenii nu au ratat ocazia să-l transfere pe golgheterul Brașovului.

„Manole ne-a fost propus prin intermediul impresarei Anamaria Prodan. Chiar nu credeam că se poate realiza acest împrumut de la Dinamo. Am profitat de această situație și l-am transferat, așa cum am făcut și cu alți trei tineri jucători de valoare: Vlad Olteanu, Iovu și Greu”, a spus Valentin Suciu, antrenorul celor de la Sepsi OSK.

Răutăți și jigniri

Chiar dacă nu o spune direct, Manole pune divorțul de FC Brașov pe seama relației încordate cu antrenorul Cornel Țălnar. „Mulțumesc conducerii clubului FC Brașov pentru susținere și pentru încrederea acordată. Le mulțumesc tuturor suporterilor pentru toată atmosfera creată și pentru timpul lor petrecut alături de echipă. Ceea ce am simțit alături de ei este unic și sper să mai întâlnesc astfel de suporteri. Închei un capitol frumos din viața mea din cauza unor răutăți și jigniri care mi-au fost adresate de-a lungul timpului de către cineva pe care nu vreau să îl numesc. Până în vară când mă voi întoarce la Dinamo am ales să joc la Sepsi, deoarece am nevoie de liniște să mă pot concentra și pregăti”, a fost mesajul lui Manole.

Țălnar regretă plecarea lui Manole

În schimb, Cornel Țălnar regretă plecarea lui Manole, jucător pe care spune că îl apreciază foarte mult. „Chiar îmi pare rău că Manole a decis să plece de la noi, mai ales că el ne-a ajutat foarte mult în prima parte a sezonului. Eu întotdeauna am pus presiune pe el, pentru că este un jucător care poate mult mai mult. Am avut o relație bună cu el, niciodată nu i-am dorit răul și sunt convins că dacă va ține cont de sfaturile mele va ajunge departe și chiar îi urez mult succes în carieră”, a reacționat Țălnar.

Bilete și abonamente la FC Brașov

În altă ordine de idei, sâmbătă, de la ora 12:30, FC Brașov va disputa primul meci oficial din 2017, întâlnind pe teren propriu Olimpia Satu Mare. Casele de bilete de la stadionul Tineretului vor fi deschise în ziua jocului, începând cu ora 10:00, prețul biletelor fiind 5 lei (tribuna I și tribuna a II-a), 10 lei (sectoarele S și T), respectiv 50 de lei (tribuna VIP).

FC Brașov anunță că fanii brașoveni își pot achiziționa abonamente de la sediul clubului (Strada Poienelor nr. 5), de luni până vineri, între orele 9:00 și 15:00, la următoarele prețuri: 50 de lei (tribuna I și tribuna a II-a), 80 de lei (tribuna 0 – sectoarele S și T), respectiv 250 lei (Tribuna VIP).

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Pe aceeași temă