Ieri s-a despărțit de UTA, astăzi a semnat cu o altă echipă din Liga 2. Unde va juca în 2018 Mădălin Ciucă

Ieri s-a despărțit de UTA, astăzi a semnat cu o altă echipă din Liga 2.** Unde va juca în 2018 Mădălin Ciucă

FC Argeș a realizat, astăzi, primul transfer din această perioadă precompetițională. Piteștenii s-au înțeles pentru un an și jumătate cu experimentatul fundaș Mădălin Ciucă. Fotbalistul în vârstă de 35 de ani și-a reziliat, ieri, contractul pe care îl avea cu UTA, iar astăzi a făcut primul antrenament sub comanda lui Emil Săndoi.

Fotbalistul oltean este un jucător cu mare experiență la nivelul primelor două ligi, iar așteptările conducerii clubului piteștean sunt mari din partea sa. În cariera sa, Ciucă a mai jucat la Extensiv Craiova, Universitatea Craiova, FC Caracal, Gloria Bistrița, Gaz Metan Mediaș, Metalul Reșița și CSMS Iași.

Mădălin Ciucă este fundaș central de meserie, măsoară 184 cm și cântărește 75 de kg. A debutat în Liga 1, pe 24 februarie 2007, pe vremea când evolua la Universitatea Craiova chiar împotriva lui FC Argeș. Partida respectivă care a coincis cu debutul fundașului în primul eșalon s-a încheiat cu un scor alb, 0-0. Ciucă a strâns până acum 213 meciuri și 8 goluri.

„Un profesionist desăvârșit”

Antrenorul Emil Săndoi are mari așteptări de la noul său elev. „Mădălin este un jucător cu mare experiență. Are peste 200 de meciuri jucate în Liga 1 și a 2-a. Este un profesionist desăvârșit și poate deveni liderul echipei. L-am urmărit de mai mult timp și pot spune că prin venirea lui completăm acel gol pe care îl aveam în centrul apărării. Sperăm să mai aducem jucători în toate compartimentele. Suntem în discuții cu mai mulți fotbaliști pentru a crea o echipă puternică. Sunt jucători tineri, dar și fotbaliști care au ajuns la maturitatea sportivă. Îi vom anunța după ce ne vom înțelege cu ei”, a spus Săndoi.

13 meciuri, toate ca titular, și 1 gol sunt cifrele lui Mădălin Ciucă la UTA. După remiza cu Ripensia, 1-1 la Timișoara, din 8 noiembrie 2017, fundașul a fost exclus din lotul primei echipei și trimis să se antreneze cu juniorii. UTA l-a tras pe linie moartă, alături de Branko Grahovac, Alin Buleică și Sorin Strătilă, după ce a sărbătorit peste program de ziua sa.

Altfel, fotbaliștii de la FC Argeș își continuă pregătirea pe plan local. Alb-violeții se pregătesc la stadionul „Nicolae Dobrin”, unde fac alergări pe pista de atletism, dar și pe sinteticul de la Bradu, unde fac ședințele tehnico-tactice.

Articol scris de Marius DUINEA

Pe aceeași temă