Hagi ajută „U” Cluj în lupta la promovare. Le-a împrumutat ardelenilor al patrulea jucător

Echipa antrenată de Adrian Falub vrea să promoveze în Liga 1 cu jucători de la Viitorul. După ce clujenii i-au împrumutat în această vară pe Doru Dumitrescu, Cosmin Dur-Bozoancă și Tiberiu Căpușă, a venit rândul altui jucător care nu intră în vederile „Regelui” să ajungă pe Cluj Arena.

Ganezo-americanul Kofi Twumasi va fi jucătorul Universității Cluj pentru următorul sezon. Mijlocașul central de 21 de ani a fost adus la Viitorul în vara anului trecut, dar a evoluat în doar trei meciuri pentru fosta campioană. Acesta a fost împrumutat de „U” Cluj, cu posibilitate de cumpărare.

7 transferuri pentru Liga a 2-a

Astfel, colaborarea dintre Hagi și Sabău este tot mai importantă, aceasta începând în sezonul trecut, când Viitorul l-a împrumutat la „U” Cluj pe atacantul Cristian Ene.

Twumasi este al șaptelea jucător nou care ajunge la Universitatea în această vară. Pe lângă fotbaliștii împrumutați de la Viitorul, clujenii au mai semnat cu fundașul Carol Taub (ex. ASU Poli), mijlocașul Jevrem Kosnic (ex. Vijvodina Novi Sad) și atacantul Marius Coman (ex. CFR Cluj).

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Pe aceeași temă