Gicu Grozav, primul transfer al lui Lobonț la „U” Cluj? Are contractul pe masă. Sabău: „Este un jucător peste toți ceilalți de la Dinamo. Eu nu l-aș fi lăsat să plece”

Gicu Grozav, primul transfer al lui Lobonț la

Gicu Grozav (28 de ani), fotbalistul pus pe liber de Dinamo după conflictul cu Mircea Rednic, de după penalty-ul decisiv ratat în meciul cu Miercurea Ciuc, ar putea fi primul transfer din cariera antrenorului Bogdan Lobonț. Oficialii lui „U” Cluj l-au contactat imediat după ce Dinamo i-a reziliat contractul și i-au propus un angajament din Liga 2.

Clujenii îi propun lui Gicu Grozav un contract până în vară, cu promisiunea că va fi lăsat să plece în cazul în care va primi o ofertă tentantă. „S-a discutat cu el. M-aș bucura foarte mult să vină, pentru că este un jucător de mare valoare. Să nu se supere Mircea pe mine, dar eu n-aș fi renunțat la el. Este un jucător de echipa națională”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la Look Sport.

„Când ai un astfel de jucător atât de valoros pentru campionatul nostru faci totul ca el să rămână”

Sabău spune ce ar fi făcut în cazul lui Gicu Grozav dacă ar fi fost în locul lui Mircea Rednic. „Eu aș fi încercat tot posibilul să trec peste acel eșec, pentru că este un eșec și să nu iau acea decizie la nervi. Să stau o zi, două, la fel și Gicu, să se treacă peste și o luăm de la capăt. Dacă aș fi fost conducător i-aș fi chemat să discutăm. Când ai un astfel de jucător atât de valoros pentru campionatul nostru, nu poți să nu faci totul ca el să rămână. Este un jucător peste toți ceilalți de la Dinamo. Nu este pregătit, dar poate să facă diferența, are valoare, calitate”, a mai declarat Sabău.

Înainte să semneze cu Dinamo, Gicu Grozav fusese ofertat atât de „U” Cluj, cât și de Petrolul.

În cariera sa, Grozav a jucat pentru Unirea Alba Iulia, Standard Liege, Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești, Terek Grozny, Dinamo (în două rânduri), Karabükspor și Bursaspor.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
Foto: Alexandru DOBRE (Mediafax foto)

Pe aceeași temă