Fotbalist cu prezențe în grupele Europa League, noua achiziție a „Bătrânei Doamne”. „Am jucat la echipe bune, dar la niciuna cu tradiția UTA-ei”

Fotbalist cu prezențe în grupele Europa League, noua achiziție a

Transfer surpriză la UTA. Echipa arădeană a bătut palma, astăzi, cu un mijlocaș care din 2012 a jucat încontinuu în Liga 1.

Alexandru Teofil Ciucur (28 de ani) a ajuns astăzi la Arad și a semnat un contract pe un an și jumătate cu „Bătrâna Doamnă”. Fost elev al lui Ionuț Popa la CS Mioveni, CSMS Iași și ACS Poli Timișoara, mijlocașul originar din Dorohoi a evoluat în prima parte a sezonului la FC Voluntari, echipă unde a prins 15 meciuri. La seniori, în cariera sa, a mai trecut pe la Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu (în trei rânduri), CS Mioveni, CSMS Iași (actuala Politehnica Iași)(în trei rânduri) și ACS Poli Timișoara.

„Am venit cu gândul să promovăm sezonul viitor, acesta e obiectivul. Am jucat la echipe bune din România, dar la niciuna cu tradiția UTA-ei, abia aștept să joc în fața suporterilor arădeni!”, au fost primele cuvinte ale lui Ciucur după ce a semnat cu UTA.

„Conducerea clubului nostru a ajuns, astăzi, la un acord cu Alexandru Ciucur, care devine fotbalistul UTA-ei pentru un an și jumătate.
Mijlocașul de bandă dreaptă e născut pe 1 martie 1990 la Dorohoi. A făcut junioratul la LPS Suceava și Ardealul Cluj, debutând pe prima scenă la Internațional Curtea de Argeș. A trecut apoi la Pandurii Târgu Jiu, care l-a împrumutat la CS Mioveni și CSMS Iași. La revenirea în echipa gorjeană, a jucat cu aceasta în Europa League. A mai bifat o experiență ieșeană (din nou cu prezențe în Europa League), după care a îmbrăcat tricourile echipelor ACS Poli Timișoara și FC Voluntari.
Bun venit la UTA!”
, a anunțat UTA, pe site-ul oficial, transferul lui Ciucur.

Alexandru Ciucur e al șaselea transfer perfectat de UTA în 2019, până acum fiind prezentați oficial și mijlocașii Baudouin Kanda (25 de ani, ex Dunărea Călărași) și Ionuț Neagu (29 de ani, ex Gaz Metan Mediaș) și fundașii Alin Șeroni (31 de ani, ex Dunărea Călărași), Răzvan Ivan (19 ani, ex Unirea Alba Iulia) și Cristian Melinte (30 de ani, ex ACS Poli).

Pe aceeași temă