Fostul căpitan al Bucovinei Pojorâta s-a lăsat de fotbal, la doar 22 de ani

Aflată la prima participare în eșalonul secund, gruparea Bucovina Pojorâta s-a despărțit de nu mai puțin de nouă jucători în pauza de iarnă în dorința de a restructura lotul și de a forma unul nou care să-i asigure menținerea în campionat și la finalul sezonului.

Astfel, atacantul Alin Pădurariu a ales să-și continue cariera în Liga a III-a, la formația AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, pregătită de fostul echipier al Forestei, Robert Ilyeș. Mijlocașul Paul Colța a acceptat oferta liderului Seriei a V-a, Avântul Reghin, având mari șanse ca din sezonul viitor să revină în eșalonul secund. Tot la același nivel va activa în retur și atacantul Sebastian Rus, care a ajuns la o înțelegere cu gruparea clujeană Unirea Jucu. În ce-l privește pe portarul Jan Turiță, acesta se află în tatonări cu Unirea Tărlungeni și CSM Sighetu Marmației. Alți doi tineri jucători, Alin Răzlog și Eduard Csatloș, s-au întors în județele din care provin, Botoșani, respectiv Maramureș.

O decizie radicală în ceea ce privește viitorul său a luat fostul căpitan al Bucovinei, Aurel Prundean (foto mic). Acesta a decis să renunțe la fotbal la vârsta de doar 22 de ani și a ales să acorde o atenție sporită studiilor universitare, ținând cont că urmează la Suceava Facultatea de Silvicultură.

Tot la încheierea activității sportive se gândește și apărătorul Nicușor Kuruc, care a anunțat că dorește să plece la muncă în Anglia.

Fundașul Vlăduț Patca a încheiat de asemenea conturile cu gruparea suceveană și se află momentan în căutarea unei noi experiențe fotbalistice.

La capitolul transferuri, Bucovina Pojorâta și-a asigurat serviciile jucătorilor Alexandru Marin, Vasile Vitu, Alexandru Moisii, Robert Pâslaru, Ionuț Jugaru și Alexandru Nuțescu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă