FC Rapid negociază vânzarea individuală a drepturilor TV, însă așteaptă și proiectul de la FRF: „S-ar putea să fie o variantă pe care să o luăm în calcul”

FC Rapid negociază vânzarea individuală a drepturilor TV, însă așteaptă și proiectul de la FRF:**

Președinte FC Rapid, Ovidiu Burcă, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că în perioada următoare va completa lotul de 20 de jucători cu fotbaliști cu experiență care să ajute la realizarea obiectivului de promovare în Liga I.

„Avem în vedere jucători importanți, cu foarte mare experiență, care să vină să ne ajute să realizăm obiectivul. Azi suntem foarte aproape de a finaliza transferul a doi-trei jucători. Vom anunța atunci când lucrurile vor fi sigure. Ne dorim să aducem jucători în această săptămână care să intre deja în programul de pregătire”, a spus Burcă.

În ceea ce îl privește pe portarul Virgil Drăghia, Ovidiu Burcă a afirmat că i-a propus eșalonarea restanțelor salariale și un contract nou, dar a precizat că decizia finală îi aparține acestuia. „Am avut o rundă de discuții cu Virgil. Azi mai discutăm încă o dată. Sper să înțeleagă faptul că este foarte dorit aici și că, indiferent ce a fost în trecut, trebuie să lase orgoliile la o parte și să vină alături de noi în acest proiect. Decizia e la el, eu i-am avansat termenii noii colaborări, consider eu unii decenți. I-am propus ca această sumă foarte mare de bani (n.r. – restanțe salariale) să o recupereze și i-am propus un contract pentru viitor. Știu care sunt condițiile financiare din România și eu consider că este o variantă foarte favorabilă pentru Virgil Drăghia”, a adăugat oficialul.

„Pe noi ne-ar avantaja să dăm individual drepturile către televiziuni”

Conducerea FC Rapid nu a luat încă o decizie referitor la propunerea FRF de a organiza în numele cluburilor din Liga a II-a o licitație de vânzare a drepturilor TV. „Suntem în negocieri. La o primă vedere, pe noi, ca și club, ne-ar avantaja să dăm individual drepturile către televiziuni. Însă, dacă FRF va avea un proiect serios, s-ar putea să fie o variantă pe care să o luăm în calcul. Nu știu cât de interesantă este pentru televiziuni Liga a II-a în acest moment. Dar dacă beneficiile vor fi de ambele părți, atunci nu văd de ce nu ar intra și Rapid în acest parteneriat”, a explicat Ovidiu Burcă.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Pe aceeași temă