FC Brașov face tranzacții cu FCSB și Dinamo în ultima zi de transferuri. „Stegarii” și-au pierdut unul dintre golgheteri, dar aduc trei jucători de la echipele bucureștene

Cu doar două transferuri efectuate până astăzi, când este stabilită ultima zi în care se mai pot face legitimări la Federația Română de Fotbal, conducătorii FC Brașov vor avea o zi extrem de încărcată pentru a face mutările pe care antrenorul Cornel Țălnar și le dorește pentru a ținti promovarea.

Dacă până pe 19 februarie, în evidențele Departamentului Competiții al FRF figurau doar legitimările mijlocașului Tripșa, ultima dată la Cremonese, și fundașului dreapta Cristil, de la FC Voluntari II, FC Brașov încearcă astăzi de urgență să își întărească lotul pentru a mai spera la Liga 1.

Pentru început, „stegarii” îi vor legitima pe portarul Daniel Mutu, revenit de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, și pe fundașul central Alexandru Ichim, ultima dată la FC Brașov. Cei doi jucători s-au pregătit de săptămâna trecută sub comanda lui Cornel Țălnar și au ajuns la un acord de semnare a contractului.

Vin Chitoșcă și Enceanu de la FCSB

Un alt jucător vizat este fundașul Iulian Mamele, liber de contract după ce și-a reziliat contractul cu Concordia Chiajna. Potrivit Monitorul Expres, fostul jucător al Concordiei se va întâlni la sediul FRF cu reprezentanții lui FC Brașov pentru a purta ultimele negocieri.

Totodată, astăzi, la București, s-au purtat din nou negocieri cu FCSB pentru împrumuturile mijlocașilor Sebastian Chitoșcă (24 ani) și Rareș Enceanu (22 ani – foto principal). S-a ajuns la un acord pentru cedarea lor la FC Brașov până la finalul sezonului, astfel că cei doi jucători se vor alătura de marți lotului „stegar”.

Mutări cu Dinamo: Moldoveanu în schimbul lui Monole

În schimb, FC Brașov l-a pierdut pe mijlocaș Laurențiu Manole (20 ani – foto mic), unul dintre titularii (18 meciuri) și golgheterii echipei (7 goluri). Venit în vară sub formă de împrumut, Manole a fost rechemat la Dinamo, club care îl va ceda în schimb la Brașov pe atacantul Robert Moldoveanu (17 ani), anunță Monitorul Expres.

Tot astăzi, Florentin Petre va reveni la FC Brașov și va face parte din staff-ul tehnic al lui Cornel Țălnar.

Atacant de la Popești Leordeni!

Pentru postul de atacant, deși au fost vizați mai mulți jucători de la Chiajna, Marian Constantinescu, Marius Pena, Robert Răducanu sau Valentin Alexandru, dinamovistul Daniel Popa sau Romeo Surdu, negocierile nu s-au concretizat. O soluție de ultim moment pentru postul de atacant a venit, surprinzător, de la SC Popești Leordeni (Liga 3).

După amicalul de săptămâna trecută dintre FC Brașov și gruparea ilfoveană, Țălnar și cei din staff-ul său au pus ochii pe atacantul Alin Angelescu (22 ani), care până acum a mai jucat și la Juventus București și CS Balotești.

Pe aceeași temă