FC Argeș a vrut să i-l fure Chindiei pe Florea! Săndoi: „Am încercat să-l influențez, dar nu am reușit”

FC Argeș a vrut să i-l fure Chindiei pe Florea!** Săndoi:

La finalul amicalului câștigat ieri de FC Argeș cu Chindia, scor 2-1, antrenorul piteștenilor, Emil Săndoi, a spus că în această iarnă și l-a dorit în lot pe Daniel Florea, atacantul care s-a despărțit de UTA, a vrut să plece în afara țării, însă a ajuns chiar la adversara pe care a învins-o, la Târgoviște.

FC Argeș a purtat negocieri intense pentru aducerea campionului cu Astra, însă nu l-a putut convinge că renunțe la înțelegerea cu Chindia.

„Am vrut să-l luăm pe Daniel Florea care până la urmă a ajuns la Chindia. A preferat Târgoviștea, deși noi l-am dorit foarte mult. Ce puteam să facem? Am vorbit cu el foarte mult la telefon. Am încercat să-l influențez, dar nu am reușit. Probabil că au intrat în calcul alte considerente ale lui. Asta este situația! Din punctul meu de vedere, era un jucător valoros și l-am dorit foarte mult. Acum dacă nu s-a putut să-l luăm, ce să facem? Dacă se va ivi posibilitatea să mai luăm un jucător foarte valoros, îl vom lua!”, a spus Emil Săndoi la finalul meciului cu Chindia, în care Florea a debutat în tricoul târgoviștenilor, însă nu s-a remarcat.

Rămânând tot la capitolul atacanți, la meciul cu Chindia, stafful tehnic i-a putut utiliza și pe Andrei Nilă și Constantin Stoica, absenți în ultimele două săptămâni din lot din cauza unor accidentări. Cei doi jucători au fost introduși pe teren pe parcursul reprizei secunde și au reușit să schimbe în bine fața echipei.

Oprican, împrumutat la Bradu

Tot la capitolul transferuri, FC Argeș s-a despărțit acum câteva zile de unul dintre cei trei portari ai echipei. Alexandru Oprican a fost împrumutat până la sfârșitul sezonului la Atletic Bradu, echipă de liga a treia pentru care a mai evoluat și în returul sezonului trecut, pe vremea când alb-violeții erau pregătiți de Nicolae Dică.

În locul lui Alexandru Oprican, oficialii grupării din Trivale l-au adus la echipa mare pe Sanda, un portar de perspectivă de la grupa de juniori 2001 pregătită de antrenorul Georgian Șerban.

Altfel, FC Argeș o întâlnește pe Petrolul Ploiești în următorul amical. Jocul are loc sâmbătă, de la ora 12:00, pe unul dintre cele trei terenuri cu iarbă ale stadionului „Nicolae Dobrin”. Până acum, piteștenii au obținut următoarele rezultate în teste: 2-1 cu Unirea Bascov, 1-1 cu FC Aninoasa, 0-2 cu Academia Rapid și 2-1 cu Chindia Târgoviște.

Articol scris de Marius DUINEA

Pe aceeași temă