Portarul agresat pe teren de un huligan nu va mai juca la Farul. Părinții lui Gudea au refuzat să-și mai lase copilul la Constanța: „L-am expune în mod nejustificat”

Portarul agresat pe teren de un huligan nu va mai juca la Farul.** Părinții lui Gudea au refuzat să-și mai lase copilul la Constanța:

FC Farul nu se va mai baza în partea a doua a campionatului Ligii 2 pe portarul titular pe care l-a folosit în toate cele 16 meciuri disputate până acum. Părinții lui Alexandru Gudea (19 ani) nu l-au mai lăsat pe tânărul goalkeeper să continue să joace la echipa constănțeană, după ce acesta a intrat în conflict cu o parte din suporterii formației de la malul mării. Gudea a avut un conflict cu galeria Farului în timpul meciului de la Berceni, atunci când le-a arătat semne obscene, dar și în ultimul joc din 2015, atunci când a fost agresat pe teren de un huligan nemulțumit că echipa sa încasase cinci goluri până în acel moment. 

Gudea va rămâne la echipa de care aparține, Concordia Chiajna, de la ilfveni fiind tânărul portar împrumutat în prima parte a sezonului.

„Le mulțumesc celor din club pentru aprecierile făcute la adresa fiului meu, dar, din păcate, așa cum am discutat și cu patronul Farului, Giani Nedelcu, Alex nu va mai reveni la Farul, sub nicio formă. Am discutat și cu președintele Auraș Brașoveanu. Am stat, m-am gândit, am analizat și nu am identificat nicio soluție. Mă uitam și astăzi (n.r. ieri) pe comentarii pe Facebook și nu are rost să continue la Constanța. Îmi pare rău, pentru că acest copil chiar a ținut la FC Farul și a fost apreciat de marea majoritate a suflării fariste. Dar, ca peste tot, sunt și opinii pro, și contra. Nu vreau o polemică cu nimeni. Chiar îmi doresc ca FC Farul să promoveze și să fie totul OK la club. Alex s-a simțit extraordinar și le mulțumim pe această cale patronului Giani Nedelcu, președintelui Auraș Brașoveanu, antrenorului Constantin Gache și orașului Constanța, până la urmă, marii majorități a galeriei. Au fost oameni deosebiți”, a declarat, pentru Ziua de Constanța, tată lui Alexandru Gudea, Adrian Gudea.

„Alex a primit credit total și a apărat titular, a fost singurul integralist. A avut nouă meciuri din 16 fără gol primit, iar în șapte-opt partide efectiv a băgat punctele în buzunarul Farului. A greșit și el, că e copil, iar eu sunt primul care îl cert și primul care îi ia apărarea. Au apărut și acuze că trântește meciuri. Doamne, iartă-mă, Dumnezeule sfânt, așa ceva e exclus, eu știu ce am crescut în casa mea! Auraș Brașoveanu a fost primul care a făcut o analiză pertinentă și obiectivă a turului de campionat. Nu-l cunosc personal, am vorbit o singură dată cu el la telefon, dar a spus că transferul lui Alex Gudea a fost cel mai reușit. A fost o evoluție mai slabă în ultimul meci, asta e, se mai întâmplă. Aș fi vrut din tot sufletul să continue acolo, dar l-aș expune în mod nejustificat. Puneți-vă în situația mea, ca părinte”, a mai spus tatăl jucătorului.

În acest moment, Farul are doar un portar în lot, pe Iulian Dinu (17 ani).

Pe aceeași temă