EXCLUSIV | Rapid profită de problemele Snagovului! Giuleștenii i-au luat golgheterul liderului Ligii 2. „Am ales perspectiva. Vreau să promovez în Liga 1”

EXCLUSIV | Rapid profită de problemele Snagovului! Giuleștenii i-au luat golgheterul liderului Ligii 2.**

Sportul Snagov pare să fie un vis frumos care ajunge la final. Liderul din Liga a 2-a începe să se destrame din cauza problemelor financiare, iar o primă plecare sonoră este a lui Cătălin Hlistei (24 de ani). Arădeanul a semnat, astăzi, cu Rapid și nu crede că a greșit coborând un eșalon, deoarece speră să ajungă, cu giuleștenii, în prima ligă, peste doi ani.

Snagovul este lider în Liga a 2-a după 21 de runde, cu 46 de puncte, dar problemele financiare fac ca trupa frumoasă construită de Laszlo Balint să nu mai aibă nicio perspectivă de viitor. Tocmai în acest context a plecat și extrema Cătălin Hlistei, care a ales să joace la Rapid.

Fotbalistul a plecat de la ilfoveni, unde era golgheter, la Rapid, spun sursele Liga2.ro, în contul unei datorii pe care Cătălin Rufă o avea față de un apropiat al giuleștenilor, Victor Angelescu, fost partener al finanțatorului clubului de la Snagov.

Hlistei a semnat pe doi ani și jumătate cu formația alb-vișinie. „Îmi pare rău de grupul frumos pe care l-am avut la Snagov. Am ales perspectiva. Vreau să promovez în Liga 1. De aceea am și semnat pe doi ani și jumătate. De aceea am și acceptat. Cred cu tărie în sezonul viitor, atunci când o să fim în Liga 2, o să reușim promovarea în prima liga”, a declarat Hlistei pentru Liga2.ro.

21 de meciuri, toate începute ca titular, și 7 goluri sunt cifrele lui Cătălin Hlistei la Sportul Snagov. Ilfovenii l-au achiziționat pe mijlocul ofensiv în vara anului 2018 de la UTA, după ce mijlocului i s-a încheiat contractul cu arădenii. Pe lângă UTA și Snagov, la care a jucat în Liga 2, în cariera sa Hlistei a mai evoluat și pentru Pandurii, 23 de meciuri în Liga 1.

Tot de la Sportul Snagov, Rapid l-a achiziționat săptămâna trecută pe fundașul stânga Cătălin Oanea (19 ani), iar apoi a semnat și cu mijlocașul Alin Turbatu (19 ani, ex CSM Oltenița), și fundașul dreapta Robert Băjan (23 de ani).

Nu este exclus ca și alți jucători de la Snagov să ajungă la Rapid, între care și timișoreanul Darius Buia.

La capitolul despărțiri, echipa antrenată de Daniel Pancu nu se va mai baza pe Alin Lădaru (29 ani), Andrei Dovreac (20 ani), Alexandru Burlacu (25 ani), Adrian Boian (20 ani), Alexandru Costache (19 ani), Adrian Mitea (22 ani) și Sergiu Jurj (20 ani). Alte posibile rezilieri ar putea avea loc în aceste zile și cu Doru Bratu și Mircea Manole.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă