EXCLUSIV | Metaloglobus, la primele două achiziții. Bucureștenii au împrumutat un jucător de la FCSB

Reunită încă de pe 8 ianuarie, Metaloglobus București a realizat primele două transferuri în această săptămână. Ieri, conducătorii clubului din Capitală au semnat cu Constantin Ispir (29 de ani), iar astăzi au bătut palma cu Paul Szecui (17 ani).

Ispir, un mijlocaș experimentat, cu meciuri în Liga 1 pentru Victoria Brănești și Concordia Chiajna, a fost adus de la CS Afumați, după ce clubul ilfovean a renunțat la serviciile sale în această iarnă. Ispir a fost la reunirea Academicii Clinceni, însă nu a rămas sub conducerea lui Ilie Poenaru, acceptând oferta celor de la Metaloglobus.

Și Paul Szecui (foto mic) era anunțat de conducătorii clubului din Clinceni ca împrumutat de la FCSB, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Tânărul mijlocaș care a apucat să debuteze la echipa vicecampioană în meciul de Cupa României cu Sănătatea Cluj a fost încă de la reunire în lotul Metaloglobusului și astăzi a semnat actele de împrumut până cel puțin în vară.

Szecui a promovat în sezonul trecut cu SCM Pitești, actuala FC Argeș, în Liga 2, iar apoi a fost luat de Nicolae Dică la FCSB, dar nu a apucat să debuteze în Liga 1, ci a evoluat la echipa secundă din Liga 3.

„Ispar a semnat cu noi, l-am transferat de la Afumați. Iar a doua achiziție este Paul Szecui, l-am luat sub formă de împrumut până la vară de la Steaua. Ca noutăți, mai avem niște copii, vreo patru, în probe, de pe la Liga a 3-a. În continuare mai avem nevoie de un fundaș dreapta. La mijloc a venit Ispir”, a spus, pentru Liga2.ro, Marius Burcă, președintele clubului Metaloglobus.

Altfel, echipa preluată în această iarnă de Alin Chița își continuă pregătirea pe plan local. Mâine, 20 ianuarie, de la ora 11:00, va susține, pe teren propriu, primul amical în 2018, cu CS Tunari.

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă