EXCLUSIV | A doua achiziție a Chindiei vine tot de la o echipă din Liga 1. Președintele Ghergu anunță alte mutări

EXCLUSIV | A doua achiziție a Chindiei vine tot de la o echipă din Liga 1.** Președintele Ghergu anunță alte mutări

Chindia Târgoviște a bifat, astăzi, a doua mutare a iernii, una din Liga 1. Gruparea din Dâmbovița, locul 5 în Liga a 2-a, l-a legitimat pe Bogdan Șandru (29 ani, fundaș central), ultima dată la Dunărea Călărași, cu care a și promovat pe prima scenă, în vara anului trecut.

Șandru a fost declarat jucător liber de șefii Dunării în ultimele zile ale lui 2018. În prima parte a sezonului din Liga 1, fotbalistul originar din Băicoi a evoluat în șapte jocuri, dintre care în șase ca titular. Ultima apariție a lui Șandru în tricoul echipei antrenate de Dan Alexa a fost consemnată pe 28 octombrie 2018, la remiza cu Gaz Metan de la Călărași, 0-0.

Fundașul e cotat la 200.000 de euro de site-ul transfermarkt.de. „Șandru va fi jucătorul nostru pentru cel puțin un an și jumătate. Vor mai urma și alte transferuri”, a confirmat, pentru Liga2.ro, președintele Chindiei, Marcel Ghergu.

În cariera sa, Bogdan Șandru a mai jucat pentru Tricolorul Breaza, AFC Filipeștii de Pădure, CSMS Iași, Unirea Câmpina, Fortuna Poiana Câmpina, Pandurii Târgu Jiu și Universitatea Cluj.

26 de meciuri și 2 goluri sunt cifrele lui Bogdan Șandru în sezonul trecut la Dunărea Călărași, echipă alături de care a promovat în Liga 1.

Prima achiziție a Chindiei a fost Mihai Neicuțescu, atacant adus sub formă de împrumut de la Dinamo. Viorel Moldovan s-a arătat interesat de la Dinamo și de Daniel Popa, Laurențiu Corbu sau Denis Ciobotariu.

Articol scris de Ionuț MARIN

Pe aceeași temă