După Herea, Sepsi OSK a mai semnat cu un jucător din Liga 2. Fundașul de națională e în cantonamentul din Ungaria cu echipa covăsneană

După Herea, Sepsi OSK a mai semnat cu un jucător din Liga 2.** Fundașul de națională e în cantonamentul din Ungaria cu echipa covăsneană

Nou-promovata în Liga 1 Sepsi OSK Sfântu Gheorghe se află în perioada 26 iunie – 5 iulie 2017 în cantonament în Ungaria, la BükfürdÅ‘. Din lotul de 23 de jucători pe care îl are la dispoziție antrenorii Valentin Suciu și Sándor Nagy se numără 14 dintre fotbaliștii care au obținut promovarea. Dintre cele nouă noi achiziții, doi vin de la două cluburi clasate în coada Ligii 2.

Golgheterul echipei CS Balotești, Cluadiu Herea, a fost primul transfer al verii realizat de covăsneni, însă puțin știau că în lotul lui Sepsi se află și Cristian Dima, fundașul de 17 ani care a evoluat la Metalul Reșița. Jucătorul care aparține de Dinamo a bifat 25 de meciuri și 1 gol pentru Metalul în sezonul recent încheiat, a avut selecții la naționala Under 19 a României și le-a atras atenția conducătorilor echipei din Sfântu Gheorghe.

În stagiul de pregătire din Ungaria nu a mers și Issa Thiaw, care a avut probleme cu viza.

Jucătorii din lotul vechi prezenți în cantonamentul din Ungaria:

Niczuly Roland-Csaba
Fejér Csongor Béla
Dumbravă Florin-Daniel
Burlacu Marius-Mihai
Răduțoiu Gheorghe-Ciprian
Ursu Ionuț
Damian Răzvan-Tudor
Ghinga Sebastian-Marinel
Huiban Dragoș
Iovu Sandu-Ciprian
Hadnagy Attila
Bujor Vlad-Alin
Veress Zsombor
Mitra Szilárd

Noile achiziții ale covăsnenilor, prezente în cantonament:

Oros Cristian-Daniel (Astra Giurgu)
Astafei Victor Stelian (FA Selangor-Malaezia)
Petre Patrick-Mihai (Dinamo)
Papsys Marius (FC Stumbras-Lituania)
Dima Cristian (Metalul Reșița)
Grecu Constantin (Pandurii Târgu Jiu)
Herea Claudiu-Constantin (CS Balotești)
Pilibaitis Linas (FK Atlantis-Lituania)
Kilyén Szabolcs (Viitorul Constanța).

În acest stagiu de pregătire, echipa antrenată de Suciu Valentin, Nagy Sándor și Kulcsár László va disputa patru meciuri de verificare. Primul, chiar azi, pe 28 iunie, de la ora 17:00, cu FC SKN St. Polten, în Lindabrunn (Austria), al doilea meci mâine, pe 29 iunie, tot de la ora 17:00, cu Ararat Moscova (Rusia), la Viena. Al treilea meci de verificare va avea loc pe 1 iulie, de la ora 18:00, cu echipa de FK Vardar, din Macedonia, la Bük, iar al patrulea, tot acolo, în penultima zi a cantonamentului, 4 iulie, ora 16:00, cu campioana Ungariei, Honved Budapesta.

Pe aceeași temă