Dunărea Călărași era să rămănă fără Adrian Mihalcea chiar înainte de reluarea campionatului. „Nu neg că am avut o discuție pentru a merge la Dinamo”

Dunărea Călărași era să rămănă fără Adrian Mihalcea chiar înainte de reluarea campionatului.**

Dunărea Călărași a fost la un pas să rămână fără antrenor chiar înaintea de reluarea campionatului. Adrian Mihalcea a primit o ofertă extrem de atrăgătoare pentru cariera sa de antrenor, însă a refuzat-o pentru a continua ca principal la Dunărea și a-și duce mai departe proiectul în care e implicat acum.

La finalul meciului disputat vineri la Mioveni, încheiat la egalitate, 2-2, Adrian Mihalcea a povestit la radio Sport Total FM cum i s-a propus să fie antrenor secund la Dinamo. Fostul atacant al „câinilor” a avut o discuție cu Cosmin Contra, înainte ca acesta din urmă să fie numit ca principal la Dinamo, în care l-a invitat să facă parte din stafful său tehnic.

„Nu neg că am avut o discuție pentru a merge la Dinamo, ca secund al lui Contra, dar nu am dorit să-mi las echipa actuală în plin sezon cu doar câteva zile înainte de reluarea sezonului. Vreau să-mi duc la final acest proiect în care m-am implicat, plus că am încredere în jucători că la anul vor fi o echipă și mai puternică”, a declarat Mihalcea.

După refuzul lui Mihalcea, Cosmin Contra s-a reorientat către un alt antrenor ce a pregătit în prima parte a sezonului o echipă din Liga 2. Ionel Gane, fost antrenor la CSM Râmnicu Vâlcea, a acceptat să-i fie secund lui „Guriță”.

Stafful tehnic al lui Dinamo îi are în componență pe Cosmin Contra – principal, Ionel Gane și Silviu Ion – antrenori secunzi, Cătălin Grigore – antrenor portari și Javi Reyes – preparator fizic.

Pe aceeași temă