Dunărea Călărași a bifat încă un transfer, al șaptelea. Noul atacant al lui Mihalcea a fost golgheter în prima parte a sezonului

În conferința de presă susținută la finalul săptămânii trecute, în care prezenta cele șase achiziții de până în acel moment, președintele Dunării Călărași vorbea despre un posibil ultim transfer. „Ar mai fi vorba de un singur transfer, încă un atacant pe care îl așteptăm astăzi să sosească la Călărași și dacă ne vom înțelege, vom semna și cu el contractul”, declara Bogdan Leu.

Liga2.ro scria cu o zi înainte de conferință că atacantul dorit de Dunărea este Alexandru Avram (25 ani). Gălățeanul care în prima parte a sezonului a evoluat la AFC Hărman, în Liga 3, era încă sub contract cu FC Brașov până în vară și cerea conducerii clubului să se despartă amiabil. Avram a ajuns în vara trecută la Brașov, atunci când s-a prezentat la antrenamente cu câteva kilograme bune în plus, a fost împrumutat la Hărman, unde a înscris 8 goluri în 14 etape.

Fostul jucător al Oțelului s-a prezentat la startul pregătirilor din 2017 la FC Brașov, dar a refuzat să plece cu echipa în cantonament, motivând că ar mai avea de primit câteva restanțe salariale. Între timp, Avram a ajuns la un acord cu cei de la Dunărea Călărași, astfel că atacantul gălățean speră să-și relanseze cariera la gruparea pregătită de Adrian Mihalcea.

La începutul acestei săptămâni, transferul a fost confirmat și de antrenorul Adrian Mihalcea, astfel că Dunărea bifează a șaptea achiziție din această iarnă, după Ștefan Mardare, Bogdan Stancu, Călin Cristea, Cristian Pușcaș, Cătălin Țîră și Alexandru Cincă. În plus, echipa călărășeană l-a readus în lot și pe Costin Mihuț, împrumutat în prima parte a sezonului la Dunărea Grădiștea.

Alexandru Avram a mai evoluat în cariera sa, pe lângă Oțelul, la Petrolul, Delta Tulcea, Dunărea Galați, Oțelul II și AFC Hărman.

Pe aceeași temă