Dunărea a mai rezolvat un transfer! Unul dintre jucătorii doriți în continuare de Mihalcea a fost din nou împrumutat: „Ne-a ajutat mult”

Dunărea a mai rezolvat un transfer!** Unul dintre jucătorii doriți în continuare de Mihalcea a fost din nou împrumutat:

După ce au primit un răspuns pozitiv din partea portarului Cezar Lungu, de prelungire pe încă doi ani a contractului cu Dunărea, călărășenii și-au asigurat astăzi menținerea în lot și a fundașului Florin Ibrian. Jucătorului de 23 de ani din Slobozia îi expira la finalul acestei luni împrumutul de la Unirea, însă situația sa a fost rezolvată după ce antrenorul Adrian Mihalcea anunțase că îl dorește în continuare sub comanda sa.

Conducerea Dunării a anunțat astăzi pe site-ul oficial al echipei că s-a parafat împrumutul lui Florin Ibrian, adus în vara anului trecut de la Unirea Slobozia, pentru încă un sezon. „Ibrian va fi jucătorul nostru și în sezonul viitor. Am reușit să-i prelungim împrumutul pe încă un an. Am insistat pentru rămânerea lui pentru că este un jucător util, care ne-a ajutat mult în sezonul precedent. Îi doresc să aibă evoluții și mai bune la Călărași!”, a declarat președintele Bogdan Leu.

În sezonul recent încheiat, Florin Ibrian, care poate evolua atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș, a bifat 28 de meciuri și 3 goluri pentru Dunărea în sezonul recent încheiat.

Altfel, Dunărea Călărași a bifat până acum patru noi achiziții: atacanții Gelu Velici (25 de ani, ex Național Sebiș) și Valentin Buhăcianu (23 de ani, ex Atletico Vaslui) și mijlocașii Andrei Pușcașu (27 de ani, ex Dacia Unirea Brăila) și Silviu Pană (25 de ani, ex Olimpia Satu Mare).

Pe aceeași temă