Dan Roman la UTA e istorie! Atacantul și-a reziliat contractul după doar patru etape. Arădenii l-au contactat pe jucătorul care tocmai s-a despărțit de Dinamo

Dan Roman la UTA e istorie! Atacantul și-a reziliat contractul după doar patru etape.** Arădenii l-au contactat pe jucătorul care tocmai s-a despărțit de Dinamo

După doar patru etape scurse din noul sezon al Ligii 2, UTA se desparte deja de una dintre achizițiile verii. Atacantul Dan Roman (31 de ani) și clubul arădean au ajuns în această dimineață la un acord în privința rezilierii pe cale amiabilă a contractului.

Venit la UTA după ce se despărțise de CFR Cluj, aventura lui Dan Roman la UTA a ținut doar patru etape. Atacantul a prins doar un meci ca titular la „Bătrâna Doamnă”, în total 181 de minute în cele patru apariții pe teren, nu a înscris niciun gol și a cerut rezilierea din motive personale.

„Într-adevăr, am reziliat de comun acord contractul cu Dan Roman. Îi mulțumim pentru scurta perioadă petrecută la UTA și-i dorim baftă mai departe. În acest moment, este clar că mai avem nevoie de doi atacanți, iar timp avem până pe 4 septembrie, ultima zi de transferuri”, a spus Codru Grădinariu.

Potrivit Sport Arad, arădenii vor să-l aducă la echipă ca înlocuitor pentru Roman pe Claudiu Bumba, fost internațional de tineret, care ieri și-a reziliat contractul cu Dinamo. Băimăreanul de 23 de ani poate evolua pe cele două benzi alte terenului, dar postul său de bază este cel de mijlocaș în spatele vârfului, sau chiar al doilea atacant.

La Dinamo, Bumba a evoluat sezonul trecut în 9 meciuri, iar în acesta în doar 4. În cariera sa, mijlocașul a mai evoluat pentru ASA Târgu Mureș, echipa a doua a AS Roma și Hapoel Tel Aviv.

Alți jucători doriți de UTA pentru postul de atacant sunt Andrei Hergheligiu, care urmează să devină liber de contract după desființarea Luceafărului Oradea, și Costin Curelea.

Meci la Sibiu cu Hermannstadt

Altfel, UTA joacă mâine, de la ora 12:30, la Sibiu cu AFC Hermannstadt, în cadrul etapei a 5-a. Trupa lui Pelici are un punct în plus în clasament față de arădeni, iar ambele echipe sunt considerate favorite la promovare.

„Punctul lor forte este echipa. Au două vârfuri extraordinare – Blănaru și Bogdan Rusu, un jucător foarte experimentat la mijlocul terenului – Dâlbea, o linie de fundași extrem de agresivi, participă foarte mult în atac, și extreme foarte bune. Dar mergem să câștigăm”, spune antrenorul utist Adrian Mihalcea.

Pe aceeași temă