Cristian Pustai și-a stabilit stafful tehnic de la Dunărea Călărași. Cine sunt colaboratorii săi

Cristian Pustai și-a stabilit stafful tehnic de la Dunărea Călărași.** Cine sunt colaboratorii săi

Noul antrenor principal al Dunării Călărași, Cristian Pustai (51 de ani), și-a stabilit colaboratorii pentru noul sezon al Ligii 2. Din stafful tehnic vor face parte Cristian Todea (secund), Mirel Condei (secund), Dorin Roșca (antrenor cu portarii) și Liviu Rusu (preparator fizic).

„Secundul” Cristian Todea va colabora din nou cu Cristian Pustai, acesta din urmă fiind-ul elev la Gaz Metan. Todea și-a început cariera de antrenor în 2015, la UTA, ca secund al lui Roland Nagy, chiar după ce și-a încheiat activitatea de fotbalist la Mediaș. A fost și „principal” al Bătrânei Doamne, după despărțirea echipei de Adrian Mihalcea, respectiv Adrian Falub, după care a optat pentru banca tehnică a celor de la Victoria Zăbrani. În iarnă a preluat Național Sebiș, terminând cu gruparea de pe Crișul Alb pe locul 6 al Seriei a 4-a a Ligii a 3-a.

Celălalt secund, Mirel Condei, este un om al casei la Dunărea Călărași.

Numele lui Dorin Ilie Roșca se confundă cu Gaz Metan Mediaș, echipă unde a activat ca jucător și, mai apoi, ca antrenor, timp de 30 de ani. Acesta a mai „profesat” ca antrenor cu portarii și la Astra, în sezonul 2012-2013.

Preparatorul fizic Liviu Nicolae Rusu este bucureștean, a fost fundaș stânga la Sportul Studențesc, FC Național, Progresul, Unirea Urziceni, Gaz Metan Mediaș și Săgeata Năvodari, iar în noua meserie a activat până acum la FC Voluntari, FK Csikszereda, Dinamo și Energeticianul.

Altfel, până acum, Dunărea Călărași a făcut patru achiziții: portarul Alessandro Caparco (35 de ani, ex Dunărea Călărași), mijlocașii Tha’er Bawab (34 de ani, ex Dunărea Călărași) și Cristian Raiciu (23 de ani, ex Pandurii Târgu Jiu) și fundașul Alin Mutu (24 de ani, ex Aerostar Bacău).

Pe aceeași temă