Concordia Chiajna reîncepe campionatului Ligii 2 de pe loc retrogradabil, dar a fost campioană la transferuri! „Vulturii” și-au prezentat cele 13 achiziții ale iernii

Concordia Chiajna a avut o primă parte a sezonului de Liga 2 dezastruoasă, sub conducerea lui Laurențiu Diniță sau Erik Lincar echipa încheind anul 2019 pe locul 16, retrogradabil, cu toate că fosta prim-divizionară își stabilise ca obiectiv să promoveze și își păstrase în lot câțiva dintre jucătorii pe care i-a avut și în Liga 1. Pauza de iarnă i-a adus trupei ilfovene un nou antrenor, pe Florin Bratu, după ce Lincar n-a mai vrut să rămână și a revenit la Turris Oltul, dar și o mulțime de transferuri.

Concordia Chiajna e campioana achizițiilor în Liga 2 în această iarnă, cu nu mai puțin de 13 jucători aduși în lot, fiind urmată îndeaproape de CSM Reșița, cu 12 noutăți.

Astăzi, 21 februarie, a fost închesuială mare în sala de conferințe a stadionului din Chiajna. Concordia și-a prezentat cele 13 achiziții. „Vulturii” s-au întărit în fiecare compartiment, fiind aduși trei fundași centrali, doi fundași laterali, șapte mijlocași și un atacant.

Față de jucătorii pe care îi înregistrase la FRF până în ultima zi a perioadei de transferuri din iarnă, 17 februarie, șase la număr (Daniel Mihalcea, Florin Borța, Cătălin Oanea, Andrei Marc, Stelian Cucu și Bogdan Vișan), conducerea clubului ilfovean a mai perfectat în ultimele trei zile alte șapte achiziții: Dan Bucșa, Michael Odibe, Diogo Rosado, Hristov Dimitrov, Ciprian Gliga, Karim Safsaf și Nivaldo Santos.

Concordia Chiajna își propune să se mențină în Liga 2 în acest sezon, iar sâmbătă, de la ora 11:00, joacă primul meci oficial din 2020, la Constanța, cu Farul.

În acest moment, după 21 de etape, Concordia ocupă locul 16, ultimul retrogradabil, cu 21 de puncte, cu unul mai puțin decât Csikszereda, următoarea clasată.

Foto sus: Andrei Marc (F.C.), Bogdan Vișan (F.C.), Dan Bucșa (M.C.), Stelian Cucu (M.C.), Michael Odibe (F.C.), Diogo Rosado (M.C.), Cristian Bălașa (manager sportiv), Auraș Brașoveanu (președinte executiv), Florin Bratu (antrenor principal), Florin Borța (F.D.), Cătălin Oanea (F.S.), Daniel Mihalcea (M.C.), Hristov Dimitrov (A), Ciprian Gliga (M.D.), Karim Safsaf (M.D.), Nivaldo Santos (M.C.)

Pe aceeași temă