Chindia și-a luat fundaș din Liga 1, un jucător care a mai evoluat la Târgoviște. „Vreau să promovez, de asta am revenit”

În ultima zi de transferuri, Chindia Târgoviște și-a întărit lotul cu un jucător din Liga 1.

A treia clasată din Liga 2 l-a legitimat pe Ovidiu Morariu (28 de ani), fundaș care vine de la Juventus București, pentru care a jucat șase partide oficiale în Liga 1 în prima parte a sezonului. Morariu a mai evoluat la Târgoviște în campionatul 2011-2012, plecând de pe „Eugen Popescu” după un conflict cu președintele de atunci al clubului, Sorin Lungu.

„M-a atras proiectul de la Târgoviște și faptul că acești oameni își fac treaba. Vreau să promovez cu Chindia în Liga 1, de asta am revenit la Târgoviște. Am urmărit ce s-a întâmplat în tot acești ani, știu că echipa are cel mai numeros public din Liga a 2-a, iar suporterii merită un fotbal plăcut și o formație în prima ligă”, a spus Morariu.

Între perioadele petrecute la Chindia și la Juventus, fotbalistul originar din Alba Iulia a evoluat pentru Rapid CFR Suceava, Național Sebiș și FC Olt.

„E un fotbalist care ne va ajuta, în mod cert. Am reușit câteva mutări interesante în această iarnă, iar obiectivul asumat este promovarea”, a comentat pe subiect președintele clubului, Marcel Ghergu.

Debut cu ACS Poli

Echipa din Târgoviște joacă sâmbătă, de la ora 12:00, primul meci oficial din 2018, contra celor de la ASU Politehnica Timișoara, în deplasare. În tur, Chindia s-a impus cu 2-0.

Roș-albaștrii vor pleca spre Timișoara joi la prânz, după obișnuitul antrenament.

Altfel, Nicolae Croitoru a renunțat la serviciile lui Andrei Ludușan, fotbalist care venise la Târgoviște la începutul pregătirilor.

La capitolul achiziții, Chindia îi mai are pe următorii jucători: Rafael Licu (ex ASA Târgu Mureș), Daniel Rogoveanu (ex Concordia Chiajna 2), Daniel Florea (ex UTA Arad), Sergiu Jurj (ex Olimpia Satu Mare). La despărțiri sunt Marius Bâtfoi, Adrian Grigore, Georgian Honciu și Denis Ispas.

Rezultatele Chindiei din jocurile de pregătire: 1-0 cu Dacia Unirea Brăila, 1-2 cu FC Argeș, 1-0 cu CS Balotești, 2-1 cu Petrolul Ploiești și 4-1 cu CS Mioveni.

Articol scris de Ionuț MARIN

Pe aceeași temă