Ceahlăul a mai pierdut cinci jucători. CNSL i-a declarat liberi de contract

Ceahlăul a mai pierdut cinci jucători.** CNSL i-a declarat liberi de contract

Ceahlăul Piatra Neamț a pierdut cinci jucători dintr-un foc, vineri, 3 iulie, după ședința din cadrul Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF. Nicolai Calancea, Ioan Robert Căruță, Ștefan Rusu, Valentin Balint și Ionel Stana au fost declarați liberi de contract după ce clubul ce a retrogradat din Liga 1 nu le-a achitat acestora cel puțin trei salarii restante până la data înregistrării cererilor jucătorilor la FRF.

Conform Ziarul Ceahlăul, CNSL a hotărât deasemenea, cu opinie majoritară, suspendarea cauzei cu privire la cererea jucătorilor de a-și primi restanțele financiare,  deoarece clubul pietrean le-a achitat fotbaliștilor o parte din drepturi după ce aceștia au depus litigii, în speranța că și le vor retrage.

Acționarul majoritar Angelo Massone era ferm convins, la revenirea în țară, că jucătorii nu vor avea câștig de cauză, deoarece clubul a intrat în insolvență. „În acest moment, toți jucătorii sub contract nu pot pleca fără acordul clubului. Am plătit aproape toți jucătorii, iar cei care vor să plece trebuie să depună mai întâi oferta pentru club. Există oferte pentru jucători, vrem să vindem jucători dar la un preț bun. Vrem să vindem în Italia, Anglia sau Franța”, spunea italianul pe 26 iunie.

Cei cinci jucători enumerați mai sus sunt liberi de contract și își pot căuta alte angajamente. Altfel, Ceahlăul are probleme și mai mari în a-și alcătui un lot competitiv pentru sezonul din Liga 2. Pe 15 iulie au programată reunirea.

Pe aceeași temă