Buhăcianu și Stancu, încă doi jucători care sunt aproape să semneze cu UTA

Buhăcianu și Stancu,** încă doi jucători care sunt aproape să semneze cu UTA

Florin Iacob, Marius Tomozei și Cătălin Hlistei au fost primele nume confirmate chiar de Laszlo Balint pentru un posibil loc în lotul „Bătrânei Doamne”, însă negocierile se poartă pe mai multe fronturi. Alte două dintre ele sunt avansate și-i vizează pe doi fotbaliști destul de tineri, care au confirmat la nivelul ligii secunde.

În primul rând, vorbim despre golgheterul campionatului ce tocmai s-a încheiat. Valentin Buăcianu l-a devansat cu trei reușite (25, față de 22) pe arădeanul lui „U” Cluj, Cristian Gavra și, bineînțeles, nu concepe să continua la Aerostar Bacău, care a retrogradat în Liga a 3-a. De altfel, „vârful” de 26 de ani nici nu mai are contract cu gruparea din orașul lui Bacovia, iar Bogdan Apostu este aproape să-l convingă să accepte oferta „Bătrânei Doamne”, scrie Sport Arad. Până acum, masivul atacant a jucat doar pentru formații din Moldova, precum Bucovina Pojorâta, Atletico Vaslui sau Știința Miroslava.

Dar, „roș-albii” sunt foarte aproape să obțină și semnătura lui Mihai Stancu. Fotbalist de bandă dreapta, acesta a evoluat la Gaz Metan Mediaș și FC Hermannstadt înainte de a ajunge în această iarnă la Daco-Getica. Are 23 de ani și ar putea acoperi un post, cel de fundaș dreapta, cu probleme în ultimele sezoane la UTA.

Cert este că toate mutările pomenite, dar și altele, ar putea fi oficializate în această săptămână, când la Arad se va opri și Laszlo Balint, în drumul său spre vacanța din Croația. În ceea ce privește jucătorii transferați în această iarnă la UTA și Ionuț Neagu e ca și plecat de la Arad, alături de Bodo Kanda.

Sursa: Sport Arad
Foto: Ionuț BRÂNZEI

Pe aceeași temă