Bardu și-a reziliat contractul cu Farul: „Nu puteam continua în ritmul acesta, am familie și copil”

Bardu și-a reziliat contractul cu Farul:**

Sătul de situația financiară precară prin care trece Farul Constanța, mijlocașul Cristian Bardu a decis să-și rezilieze contractul cu echipa de la malul mării. Acesta a explicat ce a stat la baza deciziei sale de a pleca de la Farul și de ce au jucat atât de prost „marinarii” cu SC Bacău.

„Într-adevăr, inițiativa despărțirii mi-a aparținut mie. Am căzut de acord cu clubul pentru rezilierea înțelegerii. Nu puteam continua în ritmul acesta, am familie și copil. Dacă nu suntem plătiți, nu văd de ce am merge înainte. Nu am ce să le reproșez șefilor Farului, le mulțumesc pentru ce au făcut pentru mine și apreciez că mi-au dat posibilitatea de a juca sub culorile unui club așa mare și cu o așa istorie în spate, dar prefer să-mi văd de drumul meu. Decât să mă fac de râs în continuare, am ales să ridic mâna și să mă retrag. Cu toții am jucat foarte slab cu SC Bacău, dar trebuie să se înțeleagă că mai mult de 60% dintre băieți suntem familiști, cu copii, și n-am putut trece peste problemele care sunt la club. În aceste condiții, e foarte greu să capeți motivație. Sub nicio formă nu e adevărată varianta că nu am fi vrut să jucăm. Doamne ferește! Așa ceva e exclus la Farul. Cu atât mai mult cu cât Ion Barbu, unul dintre simbolurile clubului, se afla la primul meci din cel de-al doilea mandat al său de principal. Am fi vrut să debuteze cu o victorie. Nu s-a putut însă. Ba, mai mult, a ieșit invers”, a spus Cristian Bardu, pentru Ziua de Constanța.

Mijlocașul a vorbit și despre planurile sale de viitor. „De săptămâna viitoare, mă voi pregăti individual cu un preparator fizic, iar principalul meu obiectiv până la reluarea campionatului va fi să mă refac 100%, pentru că în ultimele meciuri am evoluat nerefăcut și nu a fost bine”, a mai precizat Bardu.

Farul Constanța a pierdut ultimele trei meciuri din campionatul Ligii a II-a și se află pe locul 10 din 12 în clasamentul Seriei I. „Marinarii” au strâns în 13 etape doar 11 puncte, cu două mai mult față de ultimele două clasate: FCM Dorohoi și CS Balotești.

Pe aceeași temă