ASA Târgu Mureș a bifat primul transfer pentru Liga 2. Noua achiziție a mai lucra cu antrenorul Laszlo Balint. „Este un nou început”

ASA Târgu Mureș a bifat primul transfer pentru Liga 2.** Noua achiziție a mai lucra cu antrenorul Laszlo Balint.

ASA Târgu Mureș și pus săptămâna trecută noul președinte și antrenor, Dinu Gheorghe, respectiv Laszlo Balint, după ce a retrogradat în Liga 2, iar acum începe să își formeze un lot pentru noul sezon, unul în care va încerca să promoveze și să revină imediat în Liga 1, după doar un an. Gruparea mureșeană se va reuni luni, 26 iunie, iar la antrenamente îl va avea și pe portarul Florin Iacob (23 de ani), ultima dată la FC Brașov.

Chiar dacă în ultimul sezon și jumătate a evoluat la FC Brașov, Iacob fusese împrumutat acolo de Concordia Chiajna, club de care era legat contractual. Acum, potrivit Monitorul Expres, conducerile echipelor Concordia și ASA au ajuns la o înțelegere în privința transferului portarului brașovean. Iacob a fost cedat definitiv mureșenilor, însă ilfovenii păstrează un procent de circa 40% dintr-un următor transfer.

„Este un nou început pentru mine, dar și o nouă provocare. Am lucrat foarte bine cu Laszlo Balint atât la Unirea Tărlungeni, dar și la FC Brașov și sunt încântat că voi lucra din nou cu dânsul. La Târgu Mureș se vrea performanță, astfel că obiectivul este clar promovarea”, a spus, pentru Monitorul Expres, Florin Iacob, care în ultimele două sezoane a încercat să promoveze cu FC Brașov, însă a ratat obiectivul, iar în această vară clubul se va desființa.

Florin Iacob a evoluat în cariera sa pentru FC Brașov, în Liga 1 și 2, Unirea Tărlungeni, în Liga 2, și Concordia Chiajna, în Liga 1. La Tărlungeni a colaborat cu antrenorul pe care îl va avea la ASA Târgu Mureș, Laszlo Balint.

Pe aceeași temă