Alin Cârstocea a semnat cu UTA. „Sper să dau totul pentru atingerea obiectivului, promovarea în Liga 1”

UTA a realizat astăzi al optulea transfer al verii, un mijlocaș despre care antrenorul Adrian Mihalcea declara în weekendul trecut, după victoria cu 3-0 cu Szeged 2011, că va fi „un plus pentru echipă, într-o zonă în care nu stăm neapărat rău, cel puțin din punct de vedere numeric”.

Alin Cârstocea (25 de ani) este noua achiziție a arădenilor după ce jucătorul care a fost crescut de Viitorul Constanța, club pentru care a evoluat în mare parte a carierei sale de până acum, din Liga a 3-a până în Liga 1, nu și-a găsit o echipă din afara țării unde să joace, așa cum își dorea. În sezonul trecut, Cârstocea a evoluat în prima parte la ACS Poli Timișoara, în 16 meciuri, iar în partea a doua a îmbrăcat doar de 7 ori tricoul echipei FC Botoșani, fără să fie în lotul Viitorului, grupare care a câștigat campionatul Ligii 1. Acum, lider de contract, Cârstocea a fost convins să semneze cu UTA.

„Conducerea clubului nostru a parafat, astăzi, un contract cu fotbalistul Alin Ionuț Cârstocea. Născut pe 16 ianuarie 1992, mijlocașul (central sau de bandă stângă) s-a ridicat de la Viitorul Constanța, în tricoul căreia a jucat de la Liga a III-a până la Liga a I-a. A mai jucat la FC Voluntari, ACS Poli Timișoara și FC Botoșani. Bun venit la UTA!”, a anunțat clubul arădean pe site-ul oficial.

„Sunt fericit că am ajuns la UTA. Știu că este o echipă de tradiție din fotbalul românesc și sper să dau totul pentru atingerea obiectivului, promovarea în Liga 1”, au fost primele cuvinte ale lui Cârstocea din postura de component al UTA-ei.

Alin Cârstocea este al optulea transfer perfectat de UTA în această vară, după Mădălin Ciucă (34 de ani, ex CSM Poli Iași), Ștefan Grigorie (35 de ani, ex FC Brașov), Dan Roman (31 de ani, ex CFR Cluj), Bujamin Asani (28 de ani), Izet Ajrullahu (19 ani), Branko Grahovac (34 de ani, ex CSM Poli Iași) și Cristian Scutaru (30 de ani, ex ACS Poli).

 
 
 
 
Pe aceeași temă