Adrian Mihalcea și-a stabilit stafful tehnic de la UTA. Un dinamovist, component al „Generației de Aur”, îi va fi secund

După ce ieri noapte făcea publică lista cu jucătorii pe care nu se va mai baza în noul sezon și le mulțumea pentru munca depusă la UTA, atât lor cât și fostului antrenorul principal Laurențiu Roșu și preparatorului fizic Nacho Martinez, conducerea clubului arădean a comunicat în această dimineață care sunt persoanele care vor completa stafful tehnic al noului antrenor.

Astfel, Adrian Mihalcea îi va avea secunzi pe Cristian Todea și Gheorghe Mihali, antrenor cu portarii va fi tot Dan Țapoș, însă în privința preparatorului fizic încă nu s-a luat o decizie. Astfel, Todea va rămâne pentru al treilea mandat, după ce i-a fost secund atât lui Roland Nagy, cât și lui Laurențiu Roșu, în aceeași situație fiind și Țapoș.

Noutatea o reprezintă Gheorghe Mihali, pe care clubul UTA îl descrie astfel: „Proaspăt sosit la Arad, Gheorghe Mihali reprezintă un nume important în fotbalul românesc, el făcând parte din „Generația de Aur” tricoloră, care, în 1994, la Campionatul Mondial din SUA, atingea sferturile de finală. Are 31 de meciuri pentru România, incluzând aici și turneul final al Campionatului European din 1996 (Anglia). Patru trofee a cucerit cu Dinamo București (două titluri, în 1992 și 2000, și două Cupe ale României, 2000 și 2001), cu Inter Sibiu a câștigat Cupa Balcanică (1991), iar cu francezii de la Guingamp a câștigat Cupa UEFA Intertoto (1996).

Ca antrenor, a activat la juniorii lui Dinamo, România Under 21 (împreună cu Ilie Dumitrescu), CFR Cluj, FC Argeș (la ambele ca și „secund” al lui Dorinel Munteanu), iar ca „principal” a condus CSM Focșani și Universitatea Cluj. Peste hotare, a fost alături de Ion Marin la Ettifaq FC și Dubai CSC, apoi a avut încă două experiențe ca și antrenor secund în România, la CSMS Iași și Dinamo București. Bun venit la Arad, Gheorghe Mihali!”

Despre preparatorul fizic, utiștii transmit: „Staff-ul tehnic al echipei UTA pentru sezonul 2017-2018 al ligii secunde este definitivat. Antrenor principal: Adrian Mihalcea. Antrenori secunzi: Cristian Todea, Gheorghe Mihali. Antrenor cu portarii: Dan Țapoș. Preparator fizic: se analizează mai multe variante, numele se va comunica atunci când se va decide asupra celui mai potrivit pentru club.”

Vă reamintim că, până acum, UTA a bătut palma cu fundașul Mădălin Ciucă (34 de ani, ex CSM Poli Iași), mijlocașul Ștefan Grigorie (35 de ani, ex FC Brașov), portarul Bogdan Caucă (20 de ani, ex FC Brașov) și atacantul Dan Roman (31 de ani, ex CFR Cluj).

Jucătorii Marius Chindriș, Dumitru Copil, Alin Gligor, Bogdan Miron, Dumitru Muntean, Gianmarco Piccioni, Robert Vîlceanu și Michel Vlad nu vor mai continua la UTA.

Pe aceeași temă