ACS Berceni s-a întărit cu patru jucători cu experiență de Liga 1. La cine au renunțat ilfovenii și ce planuri au în 2016

ACS Berceni s-a întărit cu patru jucători cu experiență de Liga 1.** La cine au renunțat ilfovenii și ce planuri au în 2016

ACS Berceni se va reuni pe 11 ianuarie fără trei jucători pe care s-a bazat în prima parte a sezonului, însă a bătut palma cu alții patru noi. Gruparea ilfoveană antrenată de Marian Rada a renunțat la Cosmin Ionică, Viorel Lungu și Cristian Bardu și va conta din 2016 pe Paulinho, Emil Dică, Alexandru Ichim și Cristian Cristea. În plus, i s-a reziliat contractul și lui Marin Dragnea, fostul antrenor.

Paulo Dinarte Gouveia Pestana, cunoascut sub numele de Paulinho, este un mijlocaș de 30 de ani care în cariera sa a jucat în România pentru Progresul, Astra, Concordia, „U” Cluj, Pandurii, Oțelul, iar ultima dată a evoluat la Os Limianos, în Liga a 3-a din Portugalia.

Emil Dică, mijlocaș de 33 ani, a jucat în prima parte a sezonului în Liga 3, la Sporting Turnu Măgurele. În cariera sa, jucătorul din Scornicești a evoluat la Rapid, CFR Cluj, Xanthi, Astana, CS Mioveni, Ceahlăul sau Oțelul.

Fundașul Alexandru Ichim (26 ani) vine de la Ceahlăul, club care l-a pus pe liber la finalul anului 2015. Cu o experiență bogată în Liga 1, la echipa din Piatra Neamț, Ichim a evoluat puțin în prima parte a sezonului, doar de patru ori, și e în căutare de revenire de formă.

Ultima achiziție e atacantul Cristian Cristea (27 ani), un bucureștean care s-a format în Italia și Franța și care în România a evoluat pentru FC Snagov, FC Viitorul, ASA Târgu Mureș, Farul Constanța sau Oțelul. Ultima dată a jucat pentru gălățeni atunci când evoluau în Liga 1.

„Vin patru fotbaliști, au plecat deja trei, cam asta e toată perioada de transferuri de la ACS Berceni. Suntem o echipă serioasă, care își respectă angajamentele față de jucători. Ne-am despărțit oficial și de Marin Dragnea. Încercăm și un cantonament în Antalya, dar prețurile sunt foarte mari, de când cu problemele de acolo, așa că mai mult ca sigur vom rămâne în țară în perioada asta de pauză de o lună și jumătate, până când se va relua partea a doua a campionatului”, a declarat, pentru IlfovSport, președintele de la ACS Berceni, Dumitru Tudor.

După reunire, timp de o săptămână, jucătorii de la ACS Berceni se vor pregăti în regim de semicantonament la baza proprie, apoi, în perioada 18-29 ianuarie, se va pleca la Râșnov.

Pe aceeași temă