Academica și-a dublat „colecția” de Chițu: Marian a semnat cu echipa lui Baciu

Academica și-a dublat

Liberă în prima rundă din 2015 ca urmare a neprogramării echipei Săgeata Năvodari, Academica și-a ocupat weekendul trecut cu un amical jucat vineri contra echipei Urban Titu și câștigat cu 3-0. Cu acest prilej, piteștenii l-au folosit în premieră pe Marian Chițu, 28 de ani, ultima dată în curtea Juventusului bucureștean, dar cu care nu a mai semnat un contract. Versatilul mijlocaș a lăsat o impresie bună în minutele jucate în repriza secundă și a ajuns la un acord cu Academica, pentru care va evolua în partea a doua a campionatului.

Al doilea Chițu din lot, al patrulea transfer de la Săgeata

Marian Chițu este al patrulea jucător transferat de la „decedata” Săgeata în intersezon, după spaniolul Guerra, sârbul Deletic și românul Vezan, fără a lua în calcul și transferul eșuat al brazilianului Bruno. Ca fapt divers, Academica a mai adus încă doi jucători de la Săgeata la începutul sezonului curent, atunci când i-a semnat pe Florin Popa și Sorin Chițu. Și că tot vorbim de Chițu, acum Academica are doi jucători cu același nume de familie în lot, Marian și Sorin Chițu.

Cu Balotești, tot la Pitești

În ultimele zile, a apărut informația că stadionul „Nicolae Dobrin” nu va mai fi disponibil o vreme pentru meciuri de fotbal, ca urmare a unor lucrări de refacere a gazonului, ajuns într-o stare deplorabilă. În acest sens, s-a vehiculat varianta Câmpulung pentru meciurile de acasă ale Academicii, însă oficialii clubului argeșean au anunțat că partida cu CS Balotești va avea loc tot la Pitești.

11 meciuri a jucat Marian Chițu pentru Săgeata, în care a reușit un gol

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: Facebook Urban Titu
 

Pe aceeași temă