A semnat cu Astra, dar mai stă în Giulești! Câți bani va lua Rapid pe Alexandru Ioniță

A semnat cu Astra, dar mai stă în Giulești!** Câți bani va lua Rapid pe Alexandru Ioniță

Criza financiară prin care trece de ceva vreme Rapid i-a obligat pe acționari să accepte oferta venită de la Astra Giurgiu pentru Alexandru Ioniță (19 ani).

Discuțiile dintre cele două părți au avut loc ieri, iar una dintre condițiile puse de Rapid a fost ca jucătorul să evolueze cel puțin până la finalul actualului sezon în Giulești.

Astfel, Ioniță a semnat un contract valabil trei ani cu formația de la malul Dunării, dar Daniel Isăilă nu-l va putea antrena decât începând din campionatul viitor. În schimbul transferului lui Ioniță, rapidiștii vor primi aproximativ 600.000 de euro și vor deține în copropietate cu actualul lider drepturile mijlocașul de 19 ani. Dacă până în vară, un alt club face o ofertă consistentă pentru Ioniță, Rapid și Astra trebuie să se pună de acord în privința transferului. Astra ar primi înapoi cei 600.000 de euro plătiți acum, iar diferența până la suma tranzacției s-ar împărți, în mod egal, între cele două cluburi.

Contactat de ProSport, președintele giurgiuvenilor, Dinu Gheorghe, nu a vrut să discute despre trecerea lui Alexandru Ioniță la Astra. „Nu comentez nimic despre Ioniță”, a reacționat  „Vamă”.

Articol scris de Victor STOICESCU

Pe aceeași temă