„Lupii” își schimbă părul! Petrolul se desparte de doi jucători, ambii transferați în vară

După despărțirea de olandezul Jeroen Lumu (23 de ani), Petrolul a ajuns, astăzi, la un acord amiabil de reziliere a contractului cu alți doi jucători. Ambii sunt mijlocași, au fost achiziționați în vară, după promovarea în Liga 2 și nu au confirmat așteptările.

Este vorba despre Cristian Danci (30 de ani – foto text 1) și Antonio Cruceru (22 de ani – foto text 2). Primul a evoluat în 11 meciuri dintr-un total de 21, în timp ce al doilea a fost utilizat în 12 dintre jocuri, perioadă în care a marcat și un gol, cu Aerostar (5-0).

„Cristian Danci și Antonio Cruceru și-au încheiat angajamentele cu FC Petrolul Ploiești

FC Petrolul Ploiești s-a despărțit, astăzi, pe cale amiabilă, de jucătorii Cristian Danci (30 ani) și Antonio Cruceru (22 ani), cei care și-au încheiat, astfel, angajamentele parafate la începutul sezonului.

Antonio Cruceru a bifat 12 jocuri în tricoul „galben-albaștrilor” pe parcursul stagiunii de toamnă, marcând un gol în întâlnirea cu Aerostar Bacău, în vreme ce Cristi Danci a adunat 11 prezențe pentru formația ploieșteană.

Clubul nostru le mulțumește ambilor și le urează mult succes în cariera viitoare!”, a anunțat Petrolul pe site-ul oficial.

Jucătorii Petrolului au intrat de miercuri în vacanță, iar reunirea este stabilită în jurul datei de 7 ianuarie 2019.

Petrolul a încheiat prima parte a sezonului, după 21 de meciuri, pe locul 3, cu 45 de puncte, tot atâtea câte are și Academica Clinceni, ocupanta locului 2. Sportul Snagov e pe primul loc, cu 46 de puncte.

Foto: Petrolul / Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

Pe aceeași temă