Baștină a fost prezentat oficial la FCM Dunărea!

11 Jan. 2012, 13:26 Liga 2
Baștină** a fost prezentat oficial la FCM Dunărea!

Eugen Baștină este noul antrenor principal al Dunării Galați. Fostul secund al lui Viorel Tănase a fost prezentat oficial ieri. Baștină va avea doi noi jucători la reunirea lotului, în timp ce la serviciile lui Daniel Florea s-a renunțat.

„Eu sper totuși să putem îndeplini obiectivul fixat la începutul campionatului, să terminăm în primele șase locuri. Am mare încredere în valoarea jucătorilor din lot, cărora li se vor adăuga câțiva tineri de la echipa de juniori”, a declarat Baștină, care are atuul că-și cunoaște foarte bine jucătorii, el fiind antrenor secund în ultimii doi ani.

Pentru postul rămas vacant (cel de antrenor secund), prin promovarea sa ca principal, a fost ofertat buzoianul Vali Stan, fost jucător la Dunărea. Acesta a fost legitimat în turul campionatului la CF Brăila și a decis să-și încheie cariera de fotbalist și să o înceapă pe cea de tehnician. Preparator fizic rămâne Radu Dorin, la fel ca în cazul lui Gheorghe Cucu – antrenor cu portarii.

La reunirea lotului, care va avea loc miercuri, sunt așteptați și doi noi jucători. Este vorba de Iulian Radu (20 de ani), fundaș central care va fi transferat de la Aerostar Bacău, alături de Florentin Alexandru (21 de ani), care poate evolua pe flancul drept atât ca fundaș cât și ca mijlocaș și care vine în probe de la Gloria Bistrița.

Daniel Florea, out!

Președintele Auraș Brașoveanu a precizat că, mai nou, s-a renunțat la serviciile lui Daniel Florea: „Are peste 30 de ani și, dacă-l păstram, am fi blocat promovarea unor jucători tineri în echipă”. Antrenamentele se vor derula în Galați până pe 21 ianuarie, apoi se va pleca într-un cantonament montan la Poiana Brașov, care se va încheia pe 2 februarie.

Sursa: Viața Liberă

11 Jan. 2012, 13:26 Liga 2
Pe aceeași temă