ASU Poli atrage alături de ea un sponsor puternic, cu tradiție în Liga 1. Noi contre între clubul suporterilor și ACS Poli

Marius ANGHEL 23 Aug. 2016, 15:03 Liga 2

ASU Politehnica Timișoara este una dintre echipele din noul campionat al Ligii 2 cu cea mai mare medie de spectatori pe teren propriu și are o galerie cum puține cluburi de tradiție din România dețin, aceste lucruri făcând din gruparea alb-violetă una extrem de atractivă pentru sponsori și televiziuni. În ciuda rezultatelor slabe obținute în prime trei etape ale sezonului, echipa suporterilor Politehnicii a reușit să atragă alături de ea un sponsor foarte important.

Conducerea nou-promovatei timișorene va încheia în această săptămână un contract de parteneriat cu Alexandrion Grup, o firmă puternică ce în campionatele trecute și-a afișat numele pe tricourile unor echipe de Liga 1 precum Unirea Urziceni, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești, Universitatea Craiova sau CSMS Iași. Potrivit pressalert.ro, ASU Poli și Alexandrion Grup România vor organiza o conferință de presă comună joi, atunci când vor anunța începerea parteneriatului. Tot atunci vor fi făcute publice mai multe detalii legate de implicarea importantului producător de băuturi alcoolice la clubul bănățean. La eveniment vor fi prezenți președintele și fondatorul Alexandrion Grup, Nawaf Salameh, managerul sportiv al lui ASU Poli, Marius Cociu, antrenorul principal Sorin Brîndescu și căpitanul echipei, Cristian Gălan.

 

ACS Poli vrea mulți bani de la ASU Poli pentru a-i da dreptul să folosească instalația de reclame

În altă ordine de idei, clubul ASU Poli a postat pe pagina sa de Facebook un comunicat prin care le-a adresat scuze publice partenerilor lor pentru modul în care le-au afișate reclamele la partida de duminică la prânz cu Foresta Suceava, desfășurată pe Stadionul „Dan Păltinișanu”.

Dacă în prima etapă desfășurată pe teren propriu, ASU Poli a avut acceptul celeilalte echipe din oraș care evoluează pe Stadionul „Dan Păltinișanu” să folosească pe gratis instalațiile de afișat reclame, de această dată, în meciul cu Foresta, conducătorii lui ACS Poli au cerut concitadinei plata a 30.000 de euro în avans pentru zece meciuri dacă vor să folosească instalația luminoasă. Cum doar pentru închirierea stadionului, ASU Poli trebuie să achite 21.000 de lei, suma cerută de ACS Poli a fost considerată exagerată.

„Am fost nevoiți să apelăm la această soluție rapidă datorită faptului că ne-a fost solicitată plata sumei de 30.000 EUR în avans pentru 10 meciuri de către clubul ACS PoliTimișoara pentru a putea folosi instalația de reclame luminoase. Am considerat acest cost injust (adăugat fiind la costul deja prea mare al închirierii stadionului), astfel încât am fost nevoiți să recurgem la această soluție. Ne cerem încă o dată scuze și dorim să îi asigurăm pe toți partenerii noștri că până la următorul meci de acasă vom face tot posibilul ca situația să fie alta”, sună mesajul conducerii echipei ASU Poli.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 23 Aug. 2016, 15:03 Liga 2
Pe aceeași temă