Adrian Petre a fost lăsat să ajute UTA în lupta pentru promovare! Atacantul arădean fusese convocat la naționala de tineret a României

Marius ANGHEL 06 Jun. 2017, 11:33 Liga 2

Inițial, din lotul naționalei de tineret a României convocat pentru meciul cu Liechtenstein, care va avea loc pe 13 iunie, făceau parte și trei jucători din Liga 2, Relu Stoian (Juventus București)(foto – jos), Vlad Olteanu (Sepsi OSK) și Adrian Petre (UTA Bătrâna Doamnă)(foto principal). Acesta din urmă nu s-a mai prezentat însă la lot, fiindcă UTA are nevoie de ajutorul său în barajul pentru promovarea în Liga 1.

Reprezentativa Under 21 a României se pregătește în aceste zile la Centrul Național de Fotbal de la Buftea înaintea meciului cu Liechtenstein, anunță site-ul frf.ro. Ieri dimineață, de la ora 10:30, elevii lui Daniel Isăilă au avut programat un antrenament de aproximativ 90 de minute în cadrul căruia s-au efectuat mai multe exerciții tactice. Olimpiu Moruțan, mijlocașul care a evoluat duminică seară pentru FC Botoșani, s-a pregătit separat de colegii lui. De asemenea, George Pușcaș se va alătura lotului pe 9 iunie, el fiind încă implicat în lupta pentru promovarea în Seria A, în Italia.

Sîntean și Moldoveanu, convocați în locul lui Petre

Din lot, fac parte, mai nou, și Andrei Sîntean de la ACS Poli Timișoara și Robert Moldoveanu de la Dinamo, acesta din urmă împrumutat în partea a doua a sezonului la FC Brașov, pentru ca selecționerul Isăilă să-i cunoască mai bine. În schimb, atacantul echipei UTA Bătrâna Doamnă, Adrian Petre, nu s-a mai prezentat la reunirea lotului. Daniel Isăilă a fost de acord să îl lase la echipa de club în perspectiva jocurilor de baraj pe care arădenii le vor disputa săptămâna viitoare cu ACS Poli.

UTA Bătrâna Doamnă și ACS Poli Timișoara vor juca pe 11 sau 12 iunie turul barajul pentru promovare/menținere în Liga 1, iar pe 15 returul.

Lotul convocat de Daniel Isăilă:

portari: Ionuț Radu (Inter Milano), Relu Stoian (Juventus București), Arpad Tordai (Viitorul);
fundași: Cristian Manea (Royal Mouscron), Ionuț Nedelcearu (FC Dinamo), Alexandru Pașcanu (Leicester City), Virgil Ghiță (Viitorul), Vlad Olteanu (Sepsi OSK), Andrei Radu (Aris Limassol);
mijlocași: Răzvan Oaidă (Brescia), Marco Dulca (Swansea), Vladimir Screciu (CSU Craiova), Carlo Casap (Viitorul), Andrei Ciobanu (Viitorul), Mihai Dobre (Bournemouth), Ianis Hagi (ACF Fiorentina), Olimpiu Moruțan (FC Botoșani), Alexandru Mățan (Viitorul);
atacanți: George Pușcaș (Benevento Calcio), Florinel Coman (Viitorul).

Meciul cu Liechtenstein reprezintă pentru națioanal de tineret a României debutul în campania de calificare la Euro 2019, competiție care se va desfășura în Italia și San Marino.

Tragerea la sorți s-a desfășurat la finalul lunii ianuarie, la Nyon. Selecționata noastră formată din fotbaliști născuți începând cu 1 ianuarie 1996 a fost repartizată în Grupa 8, alături de Portugalia, Elveția, Țara Galilor, Bosnia Herțegovina și Liechtenstein.

Preliminariile sunt programate să înceapă în luna martie a acestui an, urmând a se încheia în noiembrie 2018, odată cu disputarea meciurilor de baraj.

Marius ANGHEL 06 Jun. 2017, 11:33 Liga 2
Pe aceeași temă