5 nume pentru un singur post! Enache e favorit să preia CSMS Iași

Marius ANGHEL 14 Jun. 2013, 12:16 Liga 2
5 nume pentru un singur post!** Enache e favorit să preia CSMS Iași

CSMS Iași poată tratative cu Ilie Stan, Tibor Selymes, Costel Enache, Jerry Gane și Ionel Ganea

CSMS Iași a încheiat sezonul trecut din Liga I pe locul 17 și, în mod normal, va evolua din toamnă în Liga a II-a

În așteptarea deciziei Comi­tetului Executiv, pentru a afla în ce ligă va evolua în sezonul viitor, CSMS Iași încearcă se se reorganizeze din mers până la reluarea pregătirilor. Oficialii din Copou poartă tratative cu mai mulți antrenori pentru preluarea băncii tehnice. În pole-position se află fostul tehnician al Ceahlăului, Costel Enache (foto), liber de contract după ce a fost demis cu câteva etape înainte de finalul campionatului trecut, dar pe lista președintelui Florin Prunea mai sunt și alte nume: Ilie Stan, Tibor Selymes, Jerry Gane și Ionel Ganea.

„Până aflăm ce decizie va lua Comitetul Executiv sperăm să avem un antrenor nou. Ne dorim un tehnician tânăr care să ne mențină în prima ligă în cazul în care vom rămâne, ori să ne ajute să promovăm, dacă vom juca în liga a doua. În acest sens am demarat deja niște discuții. Costel Enache poate fi o variantă, dar avem și alte nume în vizor”, a declarat președintele executiv al ieșenilor, Florin Prunea.

În paralel, șefii ieșeni încearcă să completeze și lotul, după ce echipa s-a despărțit de mai mulți jucători în ultimele zile. „Chiar dacă au plecat mai mulți jucători, vor veni alții. De acest lucru mă ocup acum. Sunt la Târgu Jiu, unde voi asista la un trial de unde putem alege jucătorii pe care ni-i dorim. Vor veni și băieți tineri, dar și experiementați. Din lotul vechi au rămas cei care sunt sub contract cu noi, plus Vladu și, posibil, Claudiu Ionescu”, a mai spus Prunea.

Ar fi o onoare pentru mine să vin la Iași, dar nu m-a contactat nimeni. Dacă voi fi dorit, evident că voi lua în calcul o venire în Copou
Costel Enache

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 14 Jun. 2013, 12:16 Liga 2
Pe aceeași temă