Viitorul Însurăței a câștigat sezonul regulat al ligii a IV-a brăilene

Mihai Andries 22 Apr. 2014, 11:17 Ligi județene
Viitorul Însurăței a câștigat** sezonul regulat al ligii a IV-a brăilene

Sâmbăta au avut loc partidele ultimei etape din cadrul sezonului regulat al ligii a IV-a brăilene, rundă în care gazdele au câștigat două meciuri, într-unul s-au impus oaspeții, iar alte două dispute s-au terminat nedecis. Au fost înscrise în total un număr de 17 goluri (11 gazdele și 6 oaspeții). Scorul etapei s-a înregistrat la Tudor Vladimirescu, acolo unde, Pandurii din localitate s-au impus cu un categoric 6-1 în fața Victoriei Cazasu, iar surpriza a fost consemnată la Bertești, acolo liderul, Viitorul Însurăței a fost ținută în șah de Old Boys Însurăței!

Un alt rezultat de de egalitate s-a înregistrat și în partida de la Găiseanca dintre Voința locală și Avântul Mircea Vodă. Singurul succes în deplasare l-a obținut Viitorul Ianca, în deplasarea de la Vișani, iar gazdele au pierdut puncte importante în vederea meciurilor din play-off. Dar iată rezultatele finale și marcatorii acestei ultime etape din sezonul regulat al ligii a IV-a brăilene la fotbal, așa cum le-am aflat de la Mihai Ianoș secretarul de la AJF Brăila:

Sportul Chiscani – CS Făurei  3-2 (1-0)

Stoian (21), Bogdan (65), Zărnescu (90+2) /  Vlăducă (66), Popa (83)

Old Boys Însurăței – Viitorul Însurăței  1-1 (0-1)

Trandafir (75) / Mirescu (20)

Pandurii Tudor Vladimirescu – Victoria Cazasu  6-1 (3-0)

Popescu (autogol 22), Jianu (39), E. Cristian (41), Boitaș (72), Tănase (77) / Buhai (82)

Voința Găiseanca – Avântul Mircea Vodă  0-0

Voința Vișani – Viitorul Ianca  1-2 (1-0)

Dobrică (14) / Bratosin (70), Ciucașu (90+1)

Victoria Traian – Viitorul Galbenu  3-0 (oaspeții s-au retras din campionat)

Pe primul loc, al clasamentului, după sezonul regulat, a terminat Viitorul Însurăței care are 58 de puncte, pe locul doi este Victoria Traian cu 52 de puncte, iar locul trei este ocupat de Pandurii Tudor Vladimirescu cu 49 de puncte. Ultimile sunt Viitorul Galbenu cu 9 puncte și Voința Găiseanca cu 4 puncte.

Pentru a se putea stabili echipa care va reprezenta județul Brăila, la barajul pentru promovarea în liga a treia, se va juca un play-off, care va începe miercuri la ora 17, cu meciurile primei etape ce se vor juca după următorul program:

Viitorul Însurăței – CS Făurei
Pandurii Tudor Vladimirescu – Viitorul Ianca
Victoria Traian – Sportul Chiscani

Clasamentul play-offului înaintea acestor meciuri, se prezintă astfel:1. Viitorul Însurăței 24p., 2. Pandurii Tudor Vladimirescu 22p., 3. Victoria Traian 18 p., 4. Sportul Chiscani 8p., 5. Viitorul Ianca 7p., 6. CS Făurei 5p.

Pentru play-out, clasamentul se prezintă astfel: 1. Voința Vișani  22p, 2. Victoria Cazasu 19p., 3. Old Boys Însurăței 18p, 4. Avântul Mircea Vodă 15p., 5. Viitorul Galbenu  9p., 6. Voința Găiseanca 4p.

Tot miercuri, și tot de la ora 17, se vor juca meciurile:

Voința Vișani – Voința Găiseanca
Old Boys Însurăței – Avântul Mircea Vodă
Victoria Cazasu va sta

 

Articol scris de Marcel SÂNPETRU

Mihai Andries 22 Apr. 2014, 11:17 Ligi județene
Pe aceeași temă