Terenul echipei din Puiești, sfințit de cinci preoți

25 Mar. 2012, 16:42 Ligi județene

Dacă unele primării au aruncat o grămadă de bani în W.C.-uri pe care nici măcar nu le-au terminat în schimb altele au reușit să realizeze investiții importante. Un exemplu îl constiutie și baza sportivă din comuna Puiești, aflată la câțiva kilometri de Râmnicu Sărat, de care dispune echipa de fotbal aflată în fruntea clasamentului seriei a III-a a Ligii a VI-A Buzău.

Demarate în urmă cu un an, lucrările au fost finalizate de curând, valoarea ridicându-se la aproximativ două miliarde de lei vechi, bani proveniți numai de la bugetul local.

Baza sportivă, una dintre cele mai moderne la nivelul Ligii a IV-a, a fost inaugurată sâmbătă, iar înainte de începerea meciului cu Recolda Boldu, scor 2-1, a avut loc și o slujbă de sfințire oficiată de un sobor de cinci preoți.

Promovată în 2011 și favorită la accederea în play-off, formația FC Puiești este finanțată de Primărie și câțiva sponsori, iar pentru acest an are prevăzut un buget de 600 milioane de lei vechi. Printre cei care fac parte din conducere se numără președintele Ionel Stanciu, directorul sportiv Constantin Rizea și Gelu Preda, acesta din urmă fiind unul dintre pricipalii sponsori.

Deși nu era microbist, primarul comunei, Florin Leaua spune că până la urmă s-a molipsit de la cei din jurul său și speră ca echipa din Puiești să își treacă în cont cât mai multe victorii.

Articol și foto de Adi SOARE

25 Mar. 2012, 16:42 Ligi județene
Pe aceeași temă