Stars Brăila, ținută în șah de Cazasu. Traian și Însurăței merg ceas

Marius ANGHEL 21 Apr. 2015, 11:37 Ligi județene
Stars Brăila, ținută în șah de Cazasu.** Traian și Însurăței merg ceas

În cele cinci partide disputate sâmbăta trecută în Liga a IV-a, două au fost câștigate de echipele gazdă, tot atâtea s-au încheiat la egalitate, iar la Găiseanca s-a impus echipa vizitatoare.

Surpriza rundei s-a înregistrat pe stadionul Progresul, acolo unde Stars – locul al treilea – a fost ținută în șah de Victoria Cazasu, grupare aflată pe locul al nouălea. Andrei Crăciun a deschis scorul pentru Stars, gazdele au mai irosit câteva situații de a se desprinde, însă după golul egalizator marcat de Luchian, Victoria Cazasu a fost echipa care a trecut în câteva rânduri pe lângă golul victoriei.

Tot la egalitate, 2-2, s-a încheiat și disputa de la Făurei. Victoria Old Boys Însurăței a condus la pauză cu 2-0, însă în partea a doua gazdele au redus din diferență în minutul 53, prin Vlăducă și, apoi, au reușit golul egalizator prin Bulancea, în cel de-al treilea minut de prelungire al reprizei a doua.

Viitorul Însurăței, pentru care Vialli Gheorghiță (foto – tricou galben) a reușit un hat trick, a realizat scorul etapei, 6-3, în disputa cu Pandurii Tudor Vladimirescu, în timp ce liderul, Victoria Traian, pentru care Vali Durbacă a marcat de trei ori, s-a impus cu 5-1, în partida de pe teren propriu, cu Gloria Movila Miresii.

Un meci cu răsturnări de situații s-a desfășurat la Găiseanca între „lanterna roșie” a campionatului, Voința Găiseanca și Voința Vișani, grupare de mijlocul clasamentului. Gazdele au trecut în avantaj după golul marcat de Năstase (min. 3), însă la pauză scorul a fost egal, deoarece pentru oaspeți a înscris Mândroasa (min. 32). În repriza secundă, Voința Vișani a preluat conducerea după reușita lui Ferea, însă bucuria oaspeților a fost stopată de golul egalizator marcat de Romică Barbu, în minutul 59. Sorin Buteseacă a reușit să marcheze golul de trei puncte pentru echipa din Vișani, cu zece minute înainte de finalul partidei.

Sportul Chiscani a obținut victoria la „masa verde” deoarece Avântul Mircea Vodă s-a retras din campionat.

După 19 etape situația pe podium este neschimbată: 1 Victoria Traian – 52 puncte, 2 Viitorul Însurăței – 44 puncte, 3 Stars Brăila – 38 puncte.

Rezultatele și marcatorii etapei a 19-a:

Viitorul Însurăței – Pandurii Tudor Vladimirescu 6-3 (4-1)
V. Gheorghiță (7, 40, 88), Mirescu (10), Techiu (42, 75) / Jica (44, 54), Fătu (78)
Voința Găiseanca – Voința Vișani 2-3 (1-1)
Năstase (3), Barbu (59) / Mândroasa (32), Ferea (51), S. Buteseacă (80)
Victoria Traian – Gloria Movila Miresii 5-1 (3-1)
Martinescu (5), V. Durbacă (30, 37, 65), Ciocan (53) / Spiță (32)
Stars Brăila – Victoria Cazasu 1-1 (1-0)
A. Crăciun (12) / Luchian (66)
CS Făurei – Victoria Old Boys Însurăței 2-2 (0-2)
Vlăducă (53), Bulancea (93) / Pârciulescu (39, 44)
Avântul Mircea Vodă – Sportul Chiscani 0-3

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 21 Apr. 2015, 11:37 Ligi județene
Pe aceeași temă