Se cunosc semifinalistele în Liga IV-a Vâlcea

Se cunosc semifinalistele în Liga IV-a Vâlcea

Flacăra Horezu, Stejarul Vlădești (Seria Nord), CS Șirineasa și FC Băbeni (Seria Sud) sunt echipele calificate în semifinalele Ligii a IV-a Vâlcea.

Ultima etapă mai avea o singură miză, locul 2 în Seria Nord, iar Vlădești s-a impus la scor, 4-0 în disputa cu Perișani, reușind să ajungă în penultimul act, în detrimentul Viitorului Dăești.

În semifinale se joacă tur-retur, încrucișat, câștigătoarele seriilor având avantajul de a juca returul pe teren propriu.

Dubla manșă din prima semifinală, Stejarul Vlădești – CS Șirineasa, se dispută pe 30 mai și 3 iunie, la Șirineasa. Cele două meciuri ale celeilalte semifinale, FC Băbeni – Flacăra Horezu se vor juca pe 31 mai și 4 iunie.

Câștigătoarele celor două serii, Flacăra Horezu și CS Șirineasa sunt favorite la calificarea în finală.

Finala Ligii a IV-a Vâlcea este programată într-o singură manșă, pe 10 iunie, în Zăvoi, iar învingătoarea se califică la „barajul” de promovare în Liga a III-a, care sa va juca tot tur-retur.

Finala fazei județene a Cupei României, Flacăra Horezu – CS Șirineasa, este programată miercuri, 26 mai, de la ora 18,00, la Valea Mare.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă