Schimbare de program: ASU Poli dispută vineri derbyul cu Dumbrăvița

Schimbare de program:** ASU Poli dispută vineri derbyul cu Dumbrăvița

Liderul Ligii a IV-a dispută în prima zi a weekend-ului derby-ul etapei cu a treia clasată. CS Dumbrăvița a cerut ca meciul să fie programat în mod special vineri deoarece foarte mulți localnici sunt catolici și vor sărbători Paștele duminica aceasta. O victorie pe terenul alb-verzilor ar detașa-o și mai mult, cel puțin pentru o zi, pe ASU Poli de Ripensia, locul 2.

Alb-violeții joacă cu o zi mai devreme decât sunt obișnuiți de obicei în campionat. „Gazdele au cerut ca jocul să se joace vineri pentru că sunt mulți catolici la Dumbrăvița. Pentru noi nu e nicio problemă, nu ne încurcă cu nimic programul”, ne-a spus Sorin Brîndescu, antrenorul lui ASU Poli. Timișorenii se vor antrena și mâine pentru deplasarea care se anunță una destul de dificilă. Dumbrăvița ocupă locul 3 în D, cu 13 puncte mai puțin decât „Băieții în ghete”.

În tur, pe „Știința” vizitatorii de poimâine i-au detronat pe dumbrăvițeni, locul 1 atunci, printr-un 6-2 (1-1) spectaculos. Cele două s-au întâlnit și în iarnă la Baza 2, scorul a fost de această dată 3-0 pentru timișoreni. Cu toate acestea tehnicianul alb-violeților nu a uitat că partidele nu au fost așa ușoare cum o arată scorul. „Dumbrăvița are o echipă bună, s-a întărit în iarnă. Are jucători de valoare deși nu a obținut rezultatele scontate în această primăvară. Și în amicalul din iarnă au arătat potențial”, a conchis Brîndescu.

Naidin se simte mai bine

Absent în ultimele două runde, după ce a acuzat dureri mai vechi la Murani, mijlocașul Leonard Naidin ar putea reveni vineri pe gazon. „Naidin s-a antrenat normal, nu știm exact toate detaliile medicale dar se simte mai bine”, a explicat Sorin Brîndescu. Rebenciuc a revenit la rândul său la pregătirea normală, în schimb alb-violeții au noi probleme medicale după duelul cu Jimbolia. Taub și Contescu acuzând dureri. În cazul unui succes echipa de pe „Știința” poate lua un avans de nouă puncte față de „Ripi”.

În runda a 23-a a Ligii a IV-a Ripensia întâlnește Arsenal Flacăra Făget sâmbătă, de la ora 11, în Ciarda Roșie. Meciul CS Dumbrăvița – ASU Politehnica se dispută vineri, de la ora 17.00. Un duel local interesant, la aceeași oră, va avea loc și la Jimbolia, unde tinerii de la „Marcel Băban” înfruntă Unirea Sânnicolau Mare.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă