Robert Tufiși, antrenor principal la SCM Râmnicu Vâlcea

Adrian MUJEA 17 Aug. 2017, 13:56 Ligi județene
Robert Tufiși, antrenor principal la SCM Râmnicu Vâlcea

Înființată în această vară, echipa finanțată de Primăria Râmnicu Vâlcea, SCM s-a înscris miercuri la Superliga, primul campionat valoric la nivel județean, ocupând un loc lăsat vacant de retragerea unei formații.

SCM Rm.Vâlcea va juca la acest nivel doar cu juniori republicani, antrenor urmând a fi Robert Tufiși (41 ani), tehnicianul care are licență UEFA A și se ocupă și de pregătirea portarilor la club.  Fostul portar a apărat în carieră la FC Argeș,  Farul Constanța, UTA, Rocar București, Gloria Bitrița, Forex Brașov și CSM Rm.Vâlcea.

„Așa cum am spus, vrem să înscriem copiii la toate competițiile organizate de FRF și AJF. Pe acesată cale, mulțumim președintelui  și întregii conducerii a AJF Vâlcea, care ne-a dat ocazia să ne înscriem la Superligă. În toate echipele clubului vor evolua numai juniori, tot cu copii vom juca și la Superligă. Jocurile le vom disputa pe terenurile din Complexul Sportiv 1 mai, fie cel principal, fie cel sintetic, duminica după-amiază la Superligă și sâmbătă la juniori republicani. Obiectivul la Superligă este o clasare cât mai bună, încercăm să ne comportăm onorabil, dar fără a pune presiune artificială pe copii, important este ca ei să practice fotbalul. Până la fnalul acestei luni facem eforturi să fie funcțional siteul clubului, unde vor fi prezentate toate grupele, cu antrenorii și jucătorii legitimați la noi” a declarat Jean Turmacu, președintele secției de fotbal a SCM.

SCM Rm.Vâlcea va debuta la Superligă miercuri, 23 august, la Brezoi, contra Lotrului.  Până atunci, sâmbătă, 19 august, juniorii republicani A și B vor debuta în seria din care fac parte la Campionatul Național, urmând să joace la Drăgășani, cu Gib Mihăescu.

Adrian MUJEA 17 Aug. 2017, 13:56 Ligi județene
Pe aceeași temă