Recordmenul tuturor meciurilor tur ale barajului! Un fost jucător al echipelor UTA și Dinamo e peste Dorin Goga la goluri înscrise. „Mi-am intrat bine în meserie”

Marius ANGHEL 18 Jun. 2017, 13:18 Stiri

Sâmbătă s-au desfășurat meciurile tur ale barajului pentru promovarea în Liga 3, ediția 2017/2018, iar în cele 20 de jocuri din totalul de 21 disputate patru jucători s-au remarcat în mod special, conform cifrelor. Atâția jucători au reușit să înscrie mai mult de două goluri.

La Sarichioi, Alexandru Grigoraș (2′, 4′, 66′) a reușit hat-trick-ul în meciul Pescărușul Sarichioi Jr. (TL) – SSC Farul Constanța (CT), scor 2-7, la Traian, Marius Barbu (3′, 40′, 76′) a înscris, la rândul său, de trei ori, în jocul Victoria Traian (BR) – FC 2007 Gârceni (VS), scor 4-0, în timp ce la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena, Dorin Goga (44′, 45′, 85′, 90+4′) a marcat de patru ori în partida „Alb-Negru” al Studenților Clujeni (CJ) – Lăpușul Târgu Lăpuș (MM), scor 8-0.

Cel mai prolific atacant în aceste meciuri a fost Kevin Trabalka (22′, 37′, 45′, 60′, 70′), atacantul campioanei județului Arad reușind să înscris de nu mai puțin de cinci ori. Jucătorul de 20 de ani care în trecutul său a evoluat pentru UTA, Dinamo sau FC Bihor a fost omul meciului în partida disputată în comuna bihoreană Diosig, între Diosig Bihardioszeg (BH) și Șoimii Lipova (AR), încheiată cu scorul de 1-6. Gazdele au deschis scorul prin Sebastian Zadori (12′), iar arădenii au egalat prin Ioan Pascu (15′), apoi Trabalka și-a intrat în rol și a înscris de cinci ori, fiind devastator și stabilind în mare măsură câștigătoarea barajului și nou-promovata în Liga 3.

Atacantul arădean a contribuit din plin în acest sezon și la realizarea eventului județean pentru Șoimii Lipova. „După cum a început meciul, am fost destul de îngrijorat. Primul sfert de oră a fost greu pentru noi, dar am intrat apoi în joc și chiar am reușit trei goluri din tot atâtea ocazii, ceea ce a fost extraordinar pentru mine și pentru echipă. Sunt foarte fericit că am dat cinci goluri într-un meci atât de important și le dedic celor doi sărbătoriți de joi și vineri, antrenorul Flavius Sabău și colegul nostru, Marcel Bercu. Sunt convins că vom face față și în liga a treia, depinde și de ce juniori vor veni la club. Oricum, sunt convins că vom fi acolo sus, în primele patru-cinci echipe ale seriei”, a spus Trabalka pentru Sport Arad.

Cu cele cinci reușite din acest meci tur de baraj, Trabalka a ajuns la 25 de goluri stagionale. „Mi-am intrat bine în meserie. Golurile sunt specialitatea mea și toate se întâmplă din iarnă încoace, de când am venit la Lipova și m-am lăsat pe mâinile lui Flavius Sabău, care m-a pregătit și tactic și mental și chiar s-a ocupat suplimentar de mine. A crezut în posibilitățile mele și îi sunt recunoscător pentru asta. Altfel, nu este niciun secret. Trebuie doar multă muncă și o viață sportivă foarte serioasă, iar rezultatele vor veni. Bineînțeles, este și meritul echipei, fără mingile primite de la colegi nu aș fi putut face nimic. Tot ei, prin efortul lor din apărare și de la mijloc, mi-au dat siguranța de a putea trata cu calm ocaziile pe care le-am avut, în așa fel încât să culegem toți roadele la final. Mă bucur mult că am ales Lipova, nu credeam că o să ajung să trăiesc momente atât de frumoase, precum cel de astăzi”, a adăugat Kevin Trabalka.

Diosig: Ghețe – Szucs (Hodișan 31′), G. Karacsony, Marc, Arsene – Ember, S. Zadori – Gado, Cr. Jurca (Hegedus 77′), Sfârlea – E. Popa
Rezerve neutilizate: Sabău – O. Jurca, Balogh, Costea, Lolo
Antrenor: Zoltan Vig

Lipova: Bujor – Kocsis (Pantea 78′), Calvin, Pașcu, Tomuț – Piț (Cotoc 90′), Bier, S. Popa (Bercu 88′), Filimon (Simion 84′) – Vasinc, Trabalka
Rezerve neutilizate: Blaguescu – Edu, Gherghel
Antrenor: Flavius Sabău

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 18 Jun. 2017, 13:18 Stiri
Pe aceeași temă