Oțelul, nebunie ofensivă! Echipa unde nunțile încep la meci și dă gol chiar și portarul

  • Formația reclădită de suporteri de la zero zburdă în Liga a IV-a Galați, având o medie de un gol la fiecare patru minute și jumătate în ultima partidă.


Suporter Club Oțelul Galați, echipa înființată de fani pentru a fi continuatoarea fostei campioane din 2011, a făcut o nouă partidă de poveste în Liga a IV-a, eșalon pe care-l domină la același nivel cu intensitatea pasiunii „patronilor” din tribune.

Sâmbătă, în etapa treia, Oțelul a oferit celor peste 1.500 de suporteri din tribune un joc cu un randament ofensiv dus la un etalon pe care nu-i va fi ușor să-l depășească. În partida de pe teren propriu cu Avântul Drăgănești, roșu-alb-albaștrii au învins cu 20-1, adică a marcat, în medie, câte un gol la fiecare patru minute și jumătate de joc.

Valoare tehnică, știință și disciplină tactică, multe peste nivelul acestui eșalon, plus seriozitatea cu care au jucat până la ultima fază chiar dacă scorul luase proporții uriașe, acestea au fost ingredientele „tortului” oferit de jucători antrenorului Stelian Bordieanu, care își aniversase ziua de naștere cu două zile înainte. Totodată, a fost și un frumos cadou de nuntă mirilor, Paul și Georgiana, care au ținut morțiș să-și înceapă nunta fluturând în tribune steagul Oțelului, după ce au trecut împreună cu nașii și pe la cutia cu donații pentru bugetul clubului. Această nouă zi de meci a însemnat încă 3092 de lei, strânși de fani pentru necesitățile celor patru formații ale clubului.

Un alt moment care a făcut deliciul asistenței a fost golul marcat de portarul Vlasie, care a executat în minutul 60 un penalti, la solicitarea membrilor socios din tribune. Acesta este fotbalul pentru suporteri.

Ceilalați marcatori au fost Tudosă (min. 3, 40, 54), Buteseacă (min. 7 și 20), Postelnicu (min. 10), Napîrlică (min 18), Radu (min. 23, 36), Codreanu Ionuț (min. 36, 85), Pavel (min. 66, 75, 77,81, 83, 86), Ruben Codreanu (min. 73) și Huhulea ( min. 88).

Pentru Oțelul, au evoluat Vlasie – Neagu, Scutaru (Pavel 63), R. Codreanu, Ciurea (cpt.) – Postelnicu, Napîrlică (Țîmpău 46), Tudosă (Huhulea 57), Radu, I. Codreanu, Buteseacă (Eugen Baștină 46).

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚
Foto: Sorin PANĂ‚

Pe aceeași temă