Nicoliță, dezamăgit că echipa pe care o manageriază a ratat titlul în Brăila și nu poate promova. „Am o mare durere în suflet. Sunt foarte supărat pe jucători”

Marius ANGHEL 22 Jun. 2017, 15:09 Diverse
Nicoliță, dezamăgit că echipa pe care o manageriază a ratat titlul în Brăila și nu poate promova.**

După ce a încheiat socotelile cu ASA Târgu Mureș, Bănel Nicoliță este foarte aproape de a semna un contract cu Aris Limassol. Fostul inernațional va pleca săptămâna viitoare să semneze cu echipa din Cipru, acolo unde va juca în următorul sezon competițional.

„Eu consider că mai am multe de spus în fotbal și cred că, în continuare, pot să evoluez la un nivel înalt. După ce m-am despărțit de ASA am purtat discuții cu Aris Limassol, iar săptămâna viitoare sigur merg să semnez contractul care se va întinde pe durata unui an. Eu sper să fac lucruri frumoase la noua mea echipă”, a declarat Bănel Nicoliță pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

În Cipru, fostul mijlocaș al Stelei îl va avea drept coechipier pe un alt român, fundașul stânga al naționalei U21, Andrei Radu.

În cariera sa Bănel Nicoliță a evoluat la Dacia Unirea Brăila, Poli AEK, Steaua, Saint-Etienne, FC Nantes, Viitorul, CS Făurei și ASA Târgu Mureș.

Bănel Nicoliță nu renunță nici la proiectul său de a o promova pe CS Făurei în Liga a 3-a

Tot cu acest prilej, Bănel Nicoliță s-a arătat extrem de dezamăgit de faptul că echipa sa din Liga a 4-a, CS Făurei nu a reușit să câștige campionatul și să participe la barajul de promovare în Liga a 3-a. El consideră că vinovații principali sunt jucătorii pe care i-a avut, pe care îi acuză că nu au evoluat la nivelul așteptărilor sale, deși aceștia au fost recompensați la nivelul echipelor de Liga a 2-a.

„Am o mare durere în suflet, sunt dezamăgit că am ratat barajul de promovare în Liga a 3-a. Noi suntem de vină, am avut opt puncte avans, dar am pierdut totul în doar două meciuri. Sunt foarte supărat pe jucători, le-am oferit condiții foarte bune, multe echipe de Liga a 2-a nu au beneficiat de facilitățile lor în Liga a 4-a, dar ei nu au răspuns cu aceeași monedă. Le-am mai oferit șansa să joace alături de mine în teren, dar eu munceam și mă zbăteam să câștig, iar ei erau mai mult spectatori. Le-am oferit tot ce au vrut, dar degeaba”, a spus, cu supărare în glas, Nicoliță.

Totuși, fostul internațional nu exclude ideea de a o lua de la capăt, în Liga a 4-a, dar cu alți jucători. „În această vară vom face o analiză de la A la Z a ceea ce s-a întâmplat la CS Făurei în sezonul recent încheiat. Voi discuta și cu autoritățile locale și este posibil să o luăm de la capăt, dar cu alți jucători. Voi renunța la acei fotbaliști care se gândesc doar la propriul interes”, a mai spus Bănel Nicoliță.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 22 Jun. 2017, 15:09 Diverse
Pe aceeași temă