Liga 4 Buzău, un nou blat în centrul atenției. Cu jalba în proțap la FRF, pentru a demasca o tentativă de trucare

Liga 4 Buzău, un nou blat în centrul atenției.** Cu jalba în proțap la FRF, pentru a demasca o tentativă de trucare

Un nou scandal zguduie fotbalul județean buzoian, după celebra poveste din vara lui 2012, atunci când FC Puiești și Voința Lanuri s-au întrecut în scoruri de domeniul SF-ului pentru a obține calificarea în barajul pentru Liga 3

Vestit pentru altoirea unui arbitru cu nuia și „tratamentul” cu țigara, aplicat unei biete vaci la un meci de fotbal, Gelu Preda, pare să își fi descoperit vocația de avocat, însă unul de ocazie. Cel care până de curând finanța echipa FC Puiești a mers împreună cu unul dintre  jucătorii Voinței Lanurile (Liga 4) la FRF, pentru a da în vileag o tentativă de blat.

Este vorba despre Daniel Ignat care susține că la meciul de pe teren propriu cu Olimpia Rm. Sărat, disputat în cadrul etapei a 12-a și încheiat la egalitate (1-1), ar fi fost rugat de câțiva adversari „să se dea la o parte” și să comită un henț în careu pentru ca oaspeții să beneficieze de penalty.

Pentru că rezultatul din teren nu o avantaja, Olimpia aflându-se în lupta pentru titlul de campioană, oficialii grupării râmnicene au contestat dreptul de joc al unuia dintre jucătorii adverși! Se pare însă că din motive necunoscute deocamdată, nu ar fi mai susținut contestația la Comisia de Disciplină.

Jucătorul echipei Voința Lanurile, Daniel Ignat a informat și Asociația Județeană de Fotbal despre tentativa de blat.

Articol scris de Adi SOARE

Pe aceeași temă