Dublă sărbătoare la Otelul Larissa!

Mihai Andries 14 Dec. 2013, 21:04 Ligi județene

Sărbătorile de final de an sunt așteptate de toată lumea fotbalului, de la mese festive, la acțiuni de genul „Pomana Porcului”, toate echipele, de la Liga I, până la ultimul eșalon județean având loc astfel de „acțiuni de socializare”. Ultimul exemplu – clubul prahovean din Liga C județeană, Oțelul Larissa Dobrota, liderul din seria Slănic, care va serba dublu un tur de campionat perfect.

Pe hârtie, ceea mai bogată echipă din acest eșalon din toată România (are de încasat 80.000 de euro pentru doi jucători, de la Corona Brașov) și una dintre echipele exotice, care au în componență un fotbalist angolez (Manuel Silva Venu), dar și un fost prim-divizionar – Nicolae Constantin, Oțelul Larissa va serba atât finalul de an, cu „clasament de pus în ramă”, la acest nivel – echipa fiind pe locul 1, dar și pe președinta Larisa Mihaela Teodorescu. Aceasta împlinește 20 de ani și este, foarte probabil, ceea mai tânără femeie din România cu această funcție!

Au a doua defensivă din toate cele trei serii ale Ligii C Prahova

Oțelul Larissa a terminat prima parte a campionatului cu 13 victorii, un egal și o înfrângere, cu un total de 34 de puncte. Ocupanta locului secund în Liga C Prahova, seria Slănic, este Șoimii Apostolache, aflată lașase puncte distanță. Oțelul are un golaveraj impresionant, plus 26, cu 39 de goluri marcate și 13 primite, având cea mai bună defensivă din seria Slănic și a doua din toate cele trei serii ale Ligii C Prahova

 

 

Articol de Marian DIMA

Mihai Andries 14 Dec. 2013, 21:04 Ligi județene
Pe aceeași temă