Circul continuă în județul Sălaj. Prima etapă se va rejuca aproape integral, după ce doar un meci a fost omologat

Mihai Andries 26 Mar. 2015, 17:59 Ligi județene
Circul continuă în județul Sălaj.** Prima etapă se va rejuca aproape integral, după ce doar un meci a fost omologat
Liga a patra sălăjeană ține din nou capul de afiș în ligile inferioare, după ce prima etapă din retur s-a disputat aproape în întregime fără arbitri, ca urmare a unui protest al cavalerilor fluierului. Astfel, dintre cei 31 de arbitri delegați doar patru au fost prezenți la teren, la ora de start. Alți patru, care inițial nu erau delegați, au ajuns pe ultima sută de metri.
 
Singura partidă care nu s-a disputat a fost cea dintre Benfica Ileanda și Real Crișeni, în celelalte apelându-se la oficiali ai cluburilor, observatori de meci, ba chiar și spectatori
 
Conform Sportul Sălăjean, surpriza a venit marți după amiază, atunci când Comisia de Disciplină a decis ca meciurile Luceafărul Bălan – Olimpic Bocșa (scor 8-2), CS Sportul Șimleu – CS Crasna (0-3), Gloria Bobota – Flacăra Halmășd (0-7), Unirea Mirșid – Rapid Jibou (0-1), CS Barcău Nușfalău – AS Chieșd (3-3) și Benfica Ileanda  – Real Crișeni (nedisputat) nu au fost omologate.
 
Sursa citată anunță că toate aceste partide au fost reprogramate pentru o dată ulterioară, singurul meci pentru care s-a păstrat scorul din teren, fiind cel dintre Silvania Cehu Silvaniei și Dumbrava Gâlgău, scor 2-1. Exact aceeași situație va fi și la partidele de juniori.
 
Vă reamintim că în cursul zilei de marți, înainte de ședința Comisiei de Disciplină a AJF Sălaj, arbitrii au făcut publică o scrisoare deschisă adresată președintelui Asociației Județene de Fotbal Sălaj, Daniel Sabou, în care îi cer oficialului să-și ceară scuze în mod public pentru acuzele și jignirile aduse acestora în campania de alegeri.

 

Mihai Andries 26 Mar. 2015, 17:59 Ligi județene
Pe aceeași temă